tiistai 14. joulukuuta 2010

Näin se homma etenee

Hyvää huomenta!

Meidän raksalla on jo herätty ja naputus on ankaraa. Nyt kun vintti on kiinni, oli talossa kylmän yön jälkeen 3,7 astetta lämmintä, kun 1,5kW puhallin oli ollut päällä. Aamusta taas kaminaan tulet ja naputus käyntiin.

Eilen syntyi vähän spekulointia siitä miten olisi järkevä jatkaa. Pitäisikö alkaa vasoittamaan jo puulattioita vai mitä. Noh, kun ryhdyttiin miettimään, niin tehdään nyt sellaista, että sähkö- ja LVI-miehet pääsevät jatkamaan ja päästään villoittamaan sitten aikanaan. Nyt jos olisi alkanut lattioita tekemään, olisi taas mennyt reippaasti aikaa hukkaan tavaroita siirrellessä.

Eli siellä laitetaan nyt paraikaa 2x2" koolauksia ja keittiössä kaapeille taustoja.
Seuraavaksi valetaan eteisaulan ja olohuoneen välisen oviaukon päälle palkki:
Sitten aletaan valmistella kosteiden tilojen lattianvaluja. Mylly mahtui ovesta sisään joten tuotiin se valmiiksi sulamaan. Aikamoinen määrä erilaisia viemäriläpivientejä yms. täytyy myöskin vielä tehdä tällä kerralla kun miehet ovat paikalla.
Jos olen ymmärtänyt oikein (tai siis jos minut on ymmärretty oikein, hih, kun mielitekoni tämä puulattia on ollut) niin sinisellä olevalle alueelle tulee puulattia, eli lautalattia, ja violetilla merkitylle alueelle sitten valu ja laattaa.
Päätän raporttini tällä erää tähän.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...