sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Tänään voisi yrittää raksalle

Huh huh, millainen viikko!

Ei ole paljon ehtinyt työmaalla pyörähtää, lastentautien invaasio koettelee perhekuntaa.
Toisen ipanan kanssa oltiin Jorvissa asti viikolla ja toisella on ilmeisesti nyt enterorokko - suu, suun ympärys ja kädet ja jalat yhtäkkiä täynnä näppyjä! Ja näemmä lastentaudit voi iskeä aikuiseenkin...

Muutakin tohinaa tässä viime päivien aikana on ollut, niinkuin joulun alla nyt tavallisestikin. Joulutapahtumien talkoohommat vie viikonloput.

Tänään piti tehdä retki Helsinkiin Eläintiteelliseen museoon, mutta yöllä ilmaantuneen rokon takia se taitaakin olla tänään raksapäivä :-)

Viikolla on raksalla käynyt sähkömiehiä ja seuraavaksi paikalle olisi tulossa villanpuhaltaja. Eli tänään pitäisi saada piipun eristykset kuntoon ja kaikki mahdollinen ylimääräinen pois pöllyävän villan alta. Ja siivotakin pitäisi, kun timpurimiehet ovat taas poistuneet viikoksi.

Seuraava isompi asia olisi sitten lattiavalujen valmistelut. Pitäisi merkitä väliseiniä ja sitten muurataan harkkomuotit. LVI-väkikin tulee jossakin vaiheessa, ja ja ja....

Peltikaton laskukin muuten tuli! Kyllä sitä pelättiinkin, huijui. Se oli kuitenkin oikein kohtuullinen, vaikka työ oli monimutkainen ja vei aikaa. Kiitos :-) Mustion Terästä voimme suositella lämpimästi.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...