keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Blogi saa uusia lukijoita Rosk'n Rollin asiakkaista, jipii!

Rosk'n Rollin neuvojan Thomas Söderströmin kanssa sovittiin, että pistetään blogi jakoon RnR:n kotisivujen kautta, ihan jännittävää!

Tervetuloa siis raksapäiväkirjaan uudet lukijat! Tällä sivulla siis seurataan erään länsiuusmaalaisen okt-työmaan arkea. Projekti on alkanut suunnittelulla jo kesällä 2009 ja nyt keväällä 2010 on päästy asiaan. Rakennamme puutalon perinteiseen tyyliin pitkästä tavarasta ja koetamme tehdä mahdollisimman paljon myös itse. Talosta tulee 1,5-kerroksinen ja kooltaan 200m2. Lisäksi autotalli. Tällä hetkellä tehdään perustuksia.

Jäteasiat liittyvät asiaan siten, että tällä raksalla yritämme kokeilla mahdollisimman monia jätteen vähentämiskonsteja, lajittelemme ja koetamme keksiä kotikutoista käyttöä kertyville jätteille. Blogissa kirjoitan sitten muutenkin havaintoja raksan eri jätelajeista ja siitä miten helppoa tai vaikeaa raksan jätehuolto on.

Innoitusta saadaan Yrkeshögskolan Noviassa käynnissä olevasta rakennusjäte-tiedotushankkeesta ks. web.novia.fi/cirkulera.

Toivottavasti kirjoituksista on hyötyä tai edes hupia :-)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...