sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kuvia portaista!

Saatiin portaat sittenkin vielä tällä viikolla, mikä oli oikein hyvä kun, miehetkin olivat lähdössä taas pois. Aamu alkoi palapelin teolla kun itse raput ensin koottiin ja sitten nostettiin paikoilleen.
Sitten vielä kaiteiden asennus ja käsijohteiden kiinnitys ja voilá!

Tässä kuvassa vielä puuttuu toinen käsijohde, mutta kyllä siitä kuvan saa. Harmaa on nyt siis sama kuin lattiassa. Oikeasti se on kyllä hiukan eri, johtunee siitä, että toinen on öljymaali ja toinen vesiohenteinen. Rinnalla sininen paneeli näyttää jo huomattavasti sinisemmältä.
Eli semmoista. Hiukan pitää vielä Tähtiportaan kanssa jatkaa keskusteluja, sillä kuvasta puuttuva käsijohde oli haljennut toisesta päästä. Lisäksi reisilankuissa (muistaakseni niissä) oli muutama kolhu/huonosti paikattu oksankohta. Muuten ei huomauttamista näissä, oikein jämäkän oloiset. Portaiden alla oleva tila jää siivouskomeroksi, kunhan saadaan panelointi siihen tehtyä.

Ulkonakin on edetty:

Ikkunoiden vuorilautoja on rakenneltu paikoilleen. Olohuoneen isoissa ikkunoissa haasteena on se että tarvitsisi noin 10" lautaa ikkunoiden välejä peittämään. Timpurimestari laittoi kaksi lautaa liimaukseen viikoksi ja simsalabim, rakoa tuskin huomaa.
 Eteisenkin ulkovuoraus saatiin eteenpäin kun ulko-ovi on nyt paikoillaan.
 Helteistä heinäkuun sunnuntaita vain --

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...