keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Vesiprääsät netistä

Hanat ja semmoiset tuli hankittua eilen. Ollaan katseltu ja käpälöity kaupoissa niitä. En näe niiden välillä suuria eroja, paitsi että joissakin on sellaiset ikävät terävät kädensijat ja toisissa kädensijan paikalla onneton pieni tikku. Ja sadevesisuihkusta en pidä.

Enkä keittiönhanoista, jotka ampuu puoliympyrän mallisesta hanaputkesta, en pidä niistäkään, kerran tuli kaverin luona vedet syliin sellaisesta. Minun käsi on tottunut tuollaisiin vanhanaikaisiin.

Näillä perustein raksaukkeli tilasi meille taloon.com:sta (oli hinnoiltaan edullisin) keittiön ja vessojen hanat sekä kaksi suihkua. (Ai miksi netistä? No, miksei?)

Haluttiin mahdollimman tavalliset mallit ja Oraksen Vega nyt oli sentään aika tavis:
Ja sitten keittiöön samaa sorttia ja malli sellainen mihin tulee pesukones kiinni eli:
Tämä keittiönhana olisi tietysti voinut olla sellainen, jossa on se ulos tuleva huuhtelupää, mutta kun sellaista ei sattunut silmiin kymmenessä sekunnissa, niin ah, Oras Vega :-)

Ja sitten suihkutilaan kaksi tällaista:
Puuttumaan jäi vielä se kodinhoitohuoneen hana, mutta kun allasratkaisu jäi hiukan epäselväksi, niin ei uskaltanut vielä ostaa. Mut hei, Oras Vega varmaankin :-)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä taasen tykkään että ne onnettomat tikut on mahtavat, koska näin mahdollistuu hygieeninen käsipesu: sormilla ei tarvitse koskea kädensijaan lainkaan. Mutta samaa mieltä olen noista keittiössä käytettävistä vesitykeistä, ampuvat liian kovaa ja korkealta. Irtoava suihkupää ehdoton niissä.

Minna kirjoitti...

Samaa mieltä noista korkeista keittiönhanoista. Meillä oli sellainen edellisessä keittiössä ja välillä oli koko keittiö märkä. Ainakin jos altaassa sattui olemaan lusikka tms... Nyt kokeilemme Grohen Essence mallia, muta saattaa olla sama ongelma. Minä muuten olen ostanut hanat messuilta ja huuto.netistä, kun aika moni raksaaja muuttaa mieltään ja myy ihan uusia hanoja sitten pois. Minulla ei siihen olisi varaa, mutta onneksi voin näin säästää itse sievoisen summan :). Tsemppiä raksaamiseen!

osmankaami kirjoitti...

Meillä taidetaan tilata hanat ja suihkut netistä myös - tosin Saksasta. :) Halutaan Hansgrohen malleja ja ne saa Megabadista murto-osalla kotimaisten kauppojen hinnasta. Kirjoitan oman postauksen blogiin tuosta kaupankäynnistä kunhan sinne saakka päästään. Tällä hetkellä kun on vasta anturan valu huomenna edeessä, on hana-asiat aavistuksen kaukaisia.. ;)

Ihanaa viikonloppua koko porukalle, toivottavasti olet jo tervehtynyt!

Vasara ja nauloja kirjoitti...

"Anonyymi" kiitos tiedosta, nyt minullekin valkeni, olin luullut että se on vain suunnittelijan päähänpistos se tikkuohjain. Mutta tosiaan sitähän pystyy ranteella ohjailemaan.

Minna tuolta huuto.netistä olen silmäillyt myös yhtä ja toista sekä myös rintamamiestalo.fi:n osto/myynti-sivuilta, josta ostin esim. rättipatterin meille.

Osmankäämi: me arastellaan tuota ulkomailta netistä ostamista - miten ne takuut oikein pelaa sinne?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...