keskiviikko 10. elokuuta 2011

Rakennusjätepalvelut a'la Jätekukko ja Kuusakoski

Jätekukko Kuopiossa huomioi rakentajat ja tarjoaa omaa sekajätehuolto-palvelua (ks. allaoleva uutinen). Tosi kiva että rakentajat on huomioitu ja heille tarjotaan erikseen tällaista! Ja nimenomaan että heille markkinoidaan, voi olla että ilman markkinointia tällaisia ei keksi ajatellakaan?

Meillä täällä Läntisellä Uudellamaalla ainakin Lohjan Puhtaanapidolta voi kysellä vastaavaa, toimii myös Raaseporin ja pikkukuntien alueella.

Lisäksi raksaajille on tarjolla ainakin rakennusjätesäkkipalvelu Sortit.fi  (Lohjan ja Siuntion seudulla) sekä Kuusakosken Raksasäkki (kysyä voi: Hangossa Måleriaffär T-B Ekholm ja Karjaalla Kuusakosken toimipisteestä 25:n varressa Meltolassa).

Eli tällaisia muistuksia taas kanssarakentajille :-)  Meillä raksa etenee tosi hienosti, miehet lupasi olla lauantaihin saakka joten tässä ilmestynee varmaan kuistien kaiteet, kaakeleihin saumat ja loppuihin kattoihin paneelit. Happy happy :-)

Raksaroskis rakentamisen sekajätteille (Jätekukon kotisivut 20.7.2011)

Tarjoamme Kuopiossa ja Siilinjärvellä rakentajille ja remontoijille vapaaehtoista, kiinteistökohtaista sekajätteiden keräyspalvelua rakentamisen ajaksi. Rakentajan roskis on tarkoitettu sellaisille jätteille, jotka eivät sovellu hyödynnettäviksi ja jotka eivät ole vaarallisia jätteitä (ongelmajätteitä).

Jätekukko toimittaa työmaalle tilavuudeltaan 660 litraisen vuokra-astian, johon voi laittaa esimerkiksi muovia ja styroxia. Roskis saa painaa täytenä enintään 80 kg. Se ei sovellu raskaiden rakennusjätteiden, kuten betoni- ja tiilimurskeen tai metalliromun keräykseen.

Roskikset tyhjennetään rakentajien pyynnöstä, rakennustyömaan sijainnista riippuen jopa kolme kertaa viikossa. Tyhjennykset tilataan asiakaspalvelustamme soittamalla tai sähköpostitse. Tekstiviestipalvelu on kehitteillä.

Astiavuokra sisältyy jäteastian tyhjennyshintaan. Vuonna 2011 hinta Kuopiossa on 11 € /tyhjennys, ja Siilinjärvellä 11,64 € /tyhjennys (sis. alv. 23 %). Astian ulkopuolella olevista ylimääräisistä säkeistä ja irtoroskista veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Keskitetysti ja riittävän usein tyhjennettävä roskis vähentää yksittäisten pienkuormien ajotarvetta jätekeskukselle. Lisäksi palvelu on vaihtolavan vuokraamiseen verrattuna edullinen ratkaisu. Rakentajan roskis on siis helppo, edullinen ja ympäristöystävällinen tapa päästä eroon rakennustyömaalla syntyvistä sekajätteistä.
***

1 kommentti:

Saara kirjoitti...

Nerokasta! :) Ongelmahan on juuri se, että ainakin meillä tässä vaiheessa remonttia tulee enää melko vähän sekajätettä. Sitten sitä on vain pakko jemmata jätesäkeissä, jotta saa kerralla vietyä peräkärryllisen. Veloitus (20 euroa) kun on sama, oli kärry täynnä tai ei.. Pitääpäs kysellä, olisiko tällaista tarjolla meidänkin paikkakunnalla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...