torstai 16. kesäkuuta 2011

Alivuokralaisia ja tapetointihommia

Nonniin!

Nyt on tapiseeraus täydessä vauhdissa ja valmista syntyy hyvää vauhtia. Laitetaanpas kuvagalleriaa viime päivien aikaansaannoksista. Luontokappaleet osallistuu taas hommiin - onhan tässä ollut aikaisemmin juttua kun on ollut palokärkeä, talitiaista ja viimeisimpänä uusin alivuokralainen pesueineen...

Mutta ensin näistä tapeteista. Meidän isukkimies valitsi tämän takkahuoneen tumman seinän tapetin. Kaveriksi tulee tumma laatta. Kerettiin vaan maalata tuo kiviseinä jo samalla värillä kuin olohuoneen kiviseinäkin, eli tuolla kermanvärisellä, kun ennakoi(tii)n vähän eriväristä tapskaa (ja maalia oli ylimääräisenä). No se taas toimi tuon tapetin kanssa pätkääkään. Urho Matti eli uusiksimän! Harmaaksi se pitää laittaa.
 Tämä oli siis Vallilan Schöner Wohnen -tapskatti.
Sitten yläkerran työhuone/vierashuone. Siinä on Laura Ashleyn Cottonwood Natural. Tässä pilvisen päivän valossa:
Ja kirkkaamassa valossa taas aika roosainen. Vähän levoton se on, olen ihan tyytyväinen ettei laitettu sitä olohuoneeseen. Pienemmässä tilassa parempi.
 Ja sitten meidän makuuhuone: viimeisteltiin laittamalla vaatehuoneen ikkunaseinä samalla tapetilla.
Ulkopuolella timpurit jatkaa ulkokuoren viimeistelyä. Terassin katto oli tänään työn alla. Ja ihan valmiiksi sitä ei saadakaan, kun joku kerkesi jo perustaa perheensä sinne. Kuusi munaakin on kuulemma keretty väkertää. Timpurimiehet kovin huolissaan, että äkkiä täytyy saada laudoitus paikoilleen (pari lautaa jätettiin välistä pois), että emot uskaltaa tulla hautomaan.
Puunoksalta tuijotettiin jo aika tuimasti. Kun miehet poistuivat paikalta, emo osasi heti mennä uutta reittiä pesälle :-)
Harmaasieppohan se, niin luulisin. Erikoistunut laittamaan pesiä minne sattuu :-) Sitten kun poikaset lähtee, vedetään laudoitus äkkiä kiinni, ettei ehdi tehdä toista sarjaa loppukesästä :-)

4 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Kodinhoitohuoneen? Eikö tuon pitänyt olla vaatehuone? =)

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Kodinromujenhoitohuone :-)

Anonyymi kirjoitti...

Harmaasieippohan se. Tänä aamuna itse sai ihmetellä kun varpusen poikaset oli pihalla ja räkättirastas vahti kuin äiti konsanaan. Kiva seurata noita luonnon eläinten touhuja. Nurmikon niittäjäkin saapui eilen illalla. Rusakko pisti nurmikkoa matalaksi.

Talosta kysyttävä, mikä maalisävy ja onko mahdollisesti Vinhaa? Itse juuri Vinhalla käsittelin talon. Kiva aine käsitellä. Ja kuuelma kestää hyvin. Tutulla on 18vuotta sitten Vinhalla maalattu talo ja nyt uusiksi.

Salla, Lappeenranta

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Vinhaa juu :-) Sävy 7333, valkoiset osat 7131. Me valittiin maali hengittävyyden takia. Toivottavasti pysyy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...