maanantai 20. kesäkuuta 2011

Paljon uutta ja valmista!

Kyllä se kuulkaa ilmeisesti joskus valmistuu! Tehokas viikonloppu takana ja nyt kuvia esiin.

Alakerran aulassa aloitettiin porrasaukon viimeistely (portaat tulee ensi viikolla tai seuraavalla). Eli siinä on nyt Tikkurilan Emali-sävyllä maalattua helmiponttipaneelia.
Keittiön oven suuntaan:
Keittiössä tapetoitiin keltaisella Jane Churchillin "Allenby":lla. Tuohon harmaat kaapistot ja harmaa puulattia, nams :-)
Olohuoneessakin on jo päästy tapetoimaan (Sandbergin Marcel -tapettia). Tämä vaaleanharmaa on niiii-in minun mieleen! Se voi olla jonkun mielestä pliisu, mutta minun mielestä se on tosi raikas, kun valoa on paljon. Harmaa raita on selvästi sinertävä ainakin tässä valossa.
 Porrasaukosta kurkkaus yläkertaan, jossa näkyy Eco White-tapettia:
Pari kuvaa myös ulkopuolelta, kun sielläkin on edistytty.
Terassin katto tehtiin valmiiksi ja ulkovuorauksen maalaus ja rimoitus on myös edistynyt.
Terassin katto. Siinä on nyt melko rumasti näkyvissä tuo musta ränni. Syöksytorvethan tulee valkoiset, eli tuo väliaikainen musta ränninpätkä vedenohjaimena ei ole jäämässä. Mutta silti tuo räystäskouru tuossa... Valkoinen olisi pitänyt ottaa. Vai voisikohan sen vielä vaihtaa? Voisiko sen maalata? Jotain?
Lähikuva Vinhalla maalatusta ulkovuorauksesta. Pilvisenä päivänä (eilen) näytti tältä. Puun syyt kuultavat kauniisti maalin alta.
 Ja vielä yksi yleiskuva.
Nyt pidetään taas noin viikon tauko ja jatketaan juhannuksen jälkeen tohinaa. Juhannuksen aikana pitäisi meidän maalata osa lattioista kertaalleen. Yläkertahan olisi jo valmiina siihen. Juhannuksen jälkeen sitten tehdään vielä ulkovuorta loppuun ja aloitetaan laatoitustyöt sisällä.

Appiukko kävi äsken ovella kysäisemässä, että joskos juhannuksen jälkeen alettaisiin laittaa vesilaitosta pihalle ja ajella jotakin pintamaita paikoilleen. Sehän passaa minulle :-)

Ilmeisesti se siitä, kuitenkin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Peiterimalaudoitus on vaan niin söpö. Ja ainut oikea malli. Eli laudat pystyyn. Niinhän ne puutkin kasvavat.
T. Salla, Lappeenranta

Anonyymi kirjoitti...

Miten kiuas selvillä? t. Salla, Lappeenranta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...