keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Tiputapetti ja hellankuuppa

Tänään tuli olohuoneen tapetti valmiiksi, kiitos Pasi, ja samoin eteisen tiputapetti on nyt paikoillaan!

Kyllä ensivilkaisulla nielaisee väkisin ensin tyhjää, mutta vielä se jaksaa sen jälkeenkin naurattaa, joten kai se silloin on ihan hyvä kuitenkin? Ainakin vieraiden kanssa saa heti eteisessä rikottua jään avaamalla keskustelun iloisen eriskummallisesta eteisen tapetista :-)
Sen verran iloinen se on kuitenkin, että lasikuistille lienee pakko vaihtaa joku muu :O) Luulisin jo tietäväni sopivan ja se löytyy Espoon Värisilmästä jos sinne saakka jaksaisi.

Tässä sitten isompi palanen tuota yläkerran työhuoneen tapettia, sekin on erikoisempi. Mutta jotenkin tosi makea minusta!
Olohuone tuli siis valmiiksi, tässä tapettikuva erkkeristä. Alakerran olohuoneesta tuli simpsalapim minun lempihuone, siellä on niin ihana, rauhallinen tunnelma tuon vaaleanharmaan värin myötä...
Ja niin: tällainen hellankuuppa olisi tarjolla tuolta lähipajalta. Mitäs ajatuksia tästä? Minusta se on ihan ok. Itse maalaisin tuon varmaan grafiitinharmaalla mattamaalilla, kun meidän keittiössä alla on keltatiilinen hella ja vieressä taas helmenharmaa kaapisto.

Jaahas ja tämän emännän kesäloma se alkoi tästä päivästä :-) Ohjelmassa on pääasiassa raksailua, mutta myös viikon mittainen autoiluloma! Viikossa ajetaan 770 kilometriä täältä Läntiseltä Uudeltamaalta Ouluun asti ja palataan autojunalla. Huvipuistot, maatilaloma ja yöjunamatka irrottanevat meidät raksa-arjesta hetkeksi :-)

4 kommenttia:

Oman kodin onni 2011 kirjoitti...

Ihanaa lomaa!!! Mäkin jään tänään lomalle ja olen kyllä sen tarpeessa- yritin tänään avata työpaikan oven kulunvalvontalaitetta bussikortilla :D Rentoutukaa täysillä, sillä olette sen ansainneet! Mukavaa juhannusta myös!

Saara kirjoitti...

Toivottavasti teillä oli mukava juhannus! :) Tuo "tiputapetti" on kyllä kiva! Oon kattellu sitä monet kerrat tapettikaupassa ja miettinyt, istuisko se jonnekin meidän kotiin. Vielä en oo sille paikkaa keksinyt..

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Kiitos toivotuksista :-) Tässä pintamateriaaleja miettiessä mieleen jää välillä joitakin tosi hassuja juttuja. Sellaisiakin, missä ei ole mitään järkeä. Tai mitkä on siinä kiikan kaakan, että onko tosi makea, vai tosi kamala :-) Tämä tipunen on tällainen juttu :-)

Saara kirjoitti...

Valinnat ne on tuskastuttavia! Meillä pohdinnassa on ollut eräs valokuvatapetti, jonka kanssa käyn samaa painia: onko se kaunis vai totaalisen mauton?

Hyvin usein tulen kuitenkin aina lopulta samaan tulokseen (kuten vertailtuani päiväkausia kahdeksaa eri sävyistä harmaata lattialaattaa), ettei niitä KUKAAN katso jatkossa koskaan IKINÄ niin tarkkaan.. Eli lopulta on aivan sama, minkä laatan valitsen. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...