tiistai 14. kesäkuuta 2011

Tuplahelmiponttipanelia ja peitelistoja

Tulevien neljän viikon aikana miehet tekevät meillä sisätöitä kolme viikkoa. Sinä aikana on parhaimmillaan viisi tekijää yhtaikaa, eli valmista pitäisi syntyä. Kävin tänään tekemässä viimeiset pikkuhankinnat ja hakemassa yhden huoneen tapetit.

Päätettiin siis paneloida ulkoeteinen kolmelta sivulta ja laittaa ala-aulan vastaiselle seinälle sitten tapetti.
Panelia mietiskeltiin pitkään, kunnes kummityttäremme Sylvin ristiäisissä silmään osui tällainen hauska paneeli:
Helmi-pontti-helmi-paneli on tämä. Sitä ei pidä sekoittaa valeponttipaneeliin eikä tavalliseen tuplahelmi- tai helmipaneeliin :-)

Westerlundin Simolta sitä löytyikin ja tilattiin sitten samantien tuota myös portaikon taustaksi. Lipsahti sitten hiukan ekstraa tilaukseen, ja varmaan tuolla samalla tehdään sitten kodinhoitohuoneenkin katto (tulee talon nätein katto :-)

Kaveriksi paneelille löytyi tämä ihana tinttitapetti (Falsterbo-kirjasta):
Tänään vapaapäivä vierähti maalinetsintäreissulla. Piti siis hakea paneelille maali ja päädyttiin tähän (Tikkurilan Emali, F435):
Ei tuosta saa taas mitään selvää ainakaan minun näyttöruudulla, ei se kovin vihreältä näytä. Mutta haalean vaalea sinivihreä se on. Valkoisten ikkunanpuitteiden ja valkoisen portaikon kanssa varmaan ihan nätti. Ainakin toivottavasti!

Ja itse asiassa: ylimmässä kuvassa taitaa olla myös se ikkunanpeitelista, joka meillekin valittiin. Malli on muutenkin hyvin pitkälle sama, kuin mitä meille tavoitellaan - ikkunalaudat tulee melkein kaikkiin huoneisiin.

Takkahuoneen yksi seinä pitää myös tapskata. Sinne haluttiin vaalean mäntypaneelin kaveriksi tummaa ruskeaa tapettia, ja sitä löytyi vihdoin Schöner Wohnen -sarjasta (malli 1514).
Tuo on sellaista kangasmaista kuitutapettia, ei vinyyliä, muttei perinteinen paperinenkaan. Väri on kaunis ruskea ja harmaa varpukuvio taas voisi sopia yhteen grafiitinharmaan lattian kanssa.

Näillä eteenpäin :-)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...