torstai 30. kesäkuuta 2011

Sisäovet tuli!

Miehet palasi eilen työmaalle ja heti alkoi tapahtua: sisäovet saatiin kantaa sisään tänään iltapäivällä. Kirjoitin aikanaan sisäovien suunnittelusta ja valinnasta täällä ja hintavertailusta täällä.

Ovet tulivat siis tänään ja raksamies siellä hihkui puhelimeen, että upeita ovat! Kuvat sain äsken (ollaan ipanoiden kanssa Itä-Suomessa ja mies aloittelee lomaansa raksan merkeissä) - ja niinhän ovat hienoja, ihan sellaisia kuin suunniteltiinkin!

Tässä perusovi:
 Yläkerran parioven puolikas:
Nippu ovia olohuoneessa:
Isomman tytön huoneen ovi yläkerrassa:
Ovet toimitti siis Sinnelän puusepänliike Suomusjärveltä. Ovet toimitettiin vesiliukoisella kalustemaalilla maalattuina, karmeineen. Tilattiin samasta paikasta sitten vielä ovettomiin oviaukkoihin karmit, jotta saadaan kaikista samannäköiset.

Raksalla on tapahtunut kaikenlaista muutakin, kuten listoitusta ja laatoitusta - niistä kuvia huomenna :-)

Jännittävää suunnitella näitä sisustuksen osia - kuten tapetteja, maaleja, laattoja, ovia, yksityiskohtia - täysin erillään toisistaan, ja sitten nähdä ne yhtäkkiä yhdessä, valmiina :-) Se on niin jännittävää, että ihan mahasta nappaa!!

Jes jes JESSSS!

4 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Tiedän tunteen =D Ja nyt kun meillä muutto lähestyy, se on NIIN Jännää! Että sitä oikeesti asuis ihan uudessa talossa =DD Sitä ei edes tajua!

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Mulla ei ole ajatukset vielä yhtään muutossa. Alan ajattelemaan sitä sitten, kun kaikki on valmista :-) Uskon kyllä, että silloin veri kiertää...

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hienoista sivuista. Miten oikein joku jaksaa nähdä noin paljon vaivaa muiden eduksi. Meilläkin on remottia edessä. Vain kuitenkin sisäovien uusinta ja tietysti emännän vaatima pakollinen tapetointi. Sain hyviä vinkkejä ovien suhteen joten vielä kerran kiitos!

Hei me rakennetaan kirjoitti...

Kiitos mukavasta palautteesta. Tämä oli alkuun vain päiväkirja, mutta sitten vahvistui halu dokumentoida myös erilaisia valintoja perusteluineen, juuri toisten iloksi. Erityisesti niitä valintoja halusimme perustella, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja hyviä kulutusratkaisuja :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...