keskiviikko 25. elokuuta 2010

Toivon kommentteja!

Oli vahingossa unohtunut vääriä asetuksia blogiin eikä tekstejä ole päässeet kommentoimaan kuin kirjautuneet - no nyt sana sitten on vapaa kaikille!

Tiedän (koska blogissa on yksinkertainen kävijäseuranta päällä) että blogilla on säännöllistä lukijakuntaa eri puolilta Suomea. Kuulisin mielelläni, että keitä olette ja millainen rakennusprojekti teillä kenties on menossa/tulossa/haaveissa :-)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kylla taalla tiukasti seurataan urakan etenemista ja hyvaltahan tuo nayttaa. Alkaa nayttaa silta, ettei ehdita talkoisiin mukaan ollenkaan, mutta tullaan kylla sitten varmasti ihailemaan lopputulosta.

Jake, "wannabe-rakentaja" Ausseista

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Voin lohduttaa, että jos intoa riittää niin varmasti pääsee talkoisiin :o) Arvioitu valmistumisaika on noin ensi vappuna.

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti näyttää taloprojekti etenevän! Me ei kylläkään rakenneta, kun mentiin ja ostettiin ensimmäiseksi omakotitalokokeiluksi jo jokusen vuoden asuttu talo. Rakennusprojektin lisäksi on mielenkiintoisia nuo jäteasiat.

Terkuin vanha mammatuttu Jenni =)

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Kiva kun Jenni kävit :-)

Harri kirjoitti...

Talo Täplän väki löysi myös tiensä tänne. Hyvältä näyttää!

t:Harri, http://kotilahelaan.blogspot.com/

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Hei Harri,

kiitos käynnistä :-)

Johanna kirjoitti...

Moi! Juu, täälläkin seuraillaan ahkerasti!Omakin projekti on pikku hiljaa käynnistynyt ja siitä tarinoidaan osoitteessa http://omantalononni2011.blogspot.com/.Tervetuloakurkkimaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...