torstai 14. lokakuuta 2010

Ikkunoiden valinta ainakin onnistui! :-)

Ikkunoita lähdettiin etsimään tutkimalla erilaisia asiakastyytyväisyys- ja teknisiä vertailuja (insinööri ei voi mitään itselleen... :-). Tehtiin laadun suhteen esikarsinta ja sovittiin että Alavus-ikkunat valitaan, jos ovat likimain kilpailukykyisiä hinnan suhteen. Perintöprinsseiksi pääsivät Domus ja .... ja sen toisen unohdin.

"Laatua" pohdittiin siis teknisestä näkökulmasta, mutta miltei yhtä tärkeinä koetimme pitää ikkunoiden ja ovien "käyttömukavuutta" eli miltä niitä tuntuu aukoa ja sulkea. Eli vähän tunnepohjalta. Itse tutkailin myös sitä miltä ne kuulostavat. Rämähtääkö vai kuuluuko mukavampi ääni :-)

Palvelun laatuna pidettiin myös sitä, kuinka toimittaja pystyisi toteuttamaan ikkunamallitoiveemme, joka olis siis tällainen:Ikkunoiden valinnasta kirjoitinkin jo aiemmin täällä.

Kävi sitten niin, että Alavuksen tarjous oli myös kaikista edukkain. Eli oltiin onnekkaita.
Saimme tarjouksen, teimme siihen muutoksia ja korjauksia ja sovimme toimituksen vko 41-42.

Ja tänään sitten saapuivat Kiitolinjalla! Eka fiilis oli että WAU! Onpa ne hienot, etenkin olohuoneen maisemaikkunat on kerrassaan komeat!
Tässä perusikkuna (muoks. tämä koossa 120 x 140cm eli yläkerran ikkuna)
Parvekkeen ovet
Ulko-ovi "Kaarti" sisältäpäin katsottuna (tätä eniten epäröin, muttei osattu oikein muitakaan valita)
Lisää perusikkunaa (koossa 120x150cm eli alakerran ikkuna) ja saunan ikkunat (onko tuossa kolme? Mihin tuo kolmas menee...?)
Olohuoneen maisemaikkunat. 120 x 200, tulevat vierekkäin erkkeriin. Minusta upeat!

5 kommenttia:

emilia kirjoitti...

Kokeillaanpa uudestaan, eli hienot ovat ikkunat. Pidän erityisesti tuosta olohuoneen ikkunavalinnasta:) Aika samanlaiset mitä meille tulee. Meille siis tuli Tiivi-ikkunat.

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Kiva kun joku muukin tykkää? Tuleeko teille Emilia sellaiset kuusiruutuiset?

Janet kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Janet kirjoitti...

Kokeilen uudestaan (tuli liikaa kirjoitusvirheitä aikaisemmin).

Eli kivat ikkunat on teillä. Mekin haettiin omiin ikkunoihin vähän vanhan ajan tuntua. Tosin tyydyimme pikkuruutuihin pelkästään ikkunan yläreunassa. :)

Mekin siis rakennamme, siis täällä: http://operaatioahava.blogspot.com/

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Hei Janet
kiva kun jätit viestiä :-) Olen käynyt teidän plokia seuraamassa muutaman kerran. Ollaan aika lailla samassa tahdissa edetty. Nyt taas hiukan junnaa täälläkin päässä..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...