maanantai 1. marraskuuta 2010

LVI-töihin ja kaikenlaista

Olipas taas vauhdikas viikonloppu! Haravointihommia, lastenjuhlia, raveissakin käväisin heppaa katsomassa - ja tietty raksallakin ehdittiin olemaan puolikas päivä.. Mies oli toki vähän enemmänkin. Vähän kyllä sähläykseksi meni.

On kyllä sellainen fiilis, että jos aikaa on alle kolme tuntia käytettävissä, niin raksalle ei kannata mennä ollenkaan. Kun on kaksi työmaata menossa rinnan, niin aina on kamat siellä toisella tai muuten kateissa. Sitten siinä ensin tunnin verran ihmettelee, korjailee vanhoja juttuja, ihmettelee lisää ja soittelee ympäriinsä... ennenkuin pääsee hommiin. Ja sitten onkin jo kiire johonkin taas.

Ensin alettiin tiivistää ikkunoiden ja rungon välisiä rakoja, kunnes tajuttiin, että pellavariveen kanssa ei kyllä tule mitään, tiivistys kestää per ikkuna kauemmin kuin itse asennus. On myös vähän sellainen olo, että polyuretaani on hyvä laittaa myös siksi, että että se kiinnittää ikkunan hyvin paikalleen.

Eli riveiden tökkimistä ikkunanrakoihin tunti, sitten poisnyppimistä puoli tuntia... Grrr.

No onneksi ehdittiin paperoidakin taas yksi seinä. Kumman paljon se ilmansulkupaperi vetää itseensä kosteutta: paperit on yön jälkeen aivan kiharalla vaikka asennus onnistuukin ihan kireälle. Grr grr.

Tänään tulevat sitten meidän LVI-miehet aloittelemaan hommia. Laitetaan yläpohjaa nyt seuraavaksi siihen hanttiin, että saadaan se pian umpeen ja päästään kunnolla lämmittämään. Pitää toivoa, että maalämpökaivon teko onnistuisi vielä tämän vuoden puolella, tiukkaa tekee.

Huomenna aloittaa timpuriporukka taas touhut. Tehdään eteiskuisti ensimmäiseksi. Hommaa on kyllä niin paljon taas kertynyt...

Tällä viikolla on kyllä muutenkin aika hässäkkää. Meidän perheen aikuisten yhteensä 8 työpäivästä 6 kuluu työmatkojen merkeissä. Viikonloppuna on varmaan olo taas totutun tuore :o) Reissut kyllä rassaa vaikkei tarvitse olla edes yötä.Mutta hei marraskuun eka päivä! Onpas tämäkin vuosi jo pitkällä? Kohta se on taas kevät kunhan joulusta selvitään :-)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...