lauantai 24. syyskuuta 2011

Kalustehankintoja!

Tänään päästiin sitten vihdoin kummatkin yhdessä (ja lapsetkin mukana) tekemään huonekaluhankintoja. Pitkään niitä onkin nyt pohdittu.

Suuntasimme siis Vantaalle JUVI:lle. JUVI tekee siis vanhojen puuhuonekalujen uustuotantoa. Siellä oli Habitaren tunnelmissa menossa tuolialennusmyynti "3 tuolia kahden hinnalla".

Monenlaisia siinä mietittiin, mutta tällaisiin hankintoihin päädyttiin:

Kirjoituspöytä isommalle tytölle ja meille itselle (tytölle valkoinen, itselle ehkä jonkin muun värinen, tummaksi petsattukin voisi sopia):
Sitten pikkukaappi ala-aulaan (valkeaksi ja samoilla nupeilla kuin työpöydätkin - tai kun se tulee tiputapetin alle niin voisihan se olla värillinenkin?):
Sitten tärkeimpänä ruokailutilan pöytä ja siihen valittiin yksinkertainen pöytä alaspäin kapenevilla jaloilla (ei tuollaisia tuoleja siis!) koossa 200 x 95 cm:
Nelipinnaiset kustavilaistuolit olivat siis siinä 3/2hinnalla -alennuksessa ja hankittiin niitä 9 kpl (kuuden hinnalla):
Eli hyvin yksinkertaiset mallit. Tuolissa on siroa koristeuritusta pinnoissa ja selkänojan yläpuussa. Eli ne on kyllä erittäin nätit tuolit. Nykyisessä kodissamme on samanlaiset, mutta ilman koristeleikkauksia.

Mietittiin hiukan tuota pehmustettua tuolimallia, mutta hinta nousi niin korkeaksi että jätettiin se sitten. Lisäksi mietittiin noita lasten ruokailuja, kaatuilevia mehulaseja sun muita.. Puupinta on helppo.

Tässä tuolissa on kuitenkin se kaunis harmaa väri, jota kaavailimme laittaa omiin kalusteisiin (paria pykälää tummempi väri kuin mitä lattiaan tulee:
Osmo Color lienee hyvä vaihtoehto. Ruokakaluston meinasin käsitellä itse, sillä OC:a on aika helppo vedellä (pintakäsittelyn hinta per tuoli 80€ !!!).

Sellaista! Tulipa hyvä mieli näistä hankinnoista :-) Muuta isompaa ei tällä hetkellä välttämättä tarvitakaan. Sohvapöytä ehkä. Tytöille vaatekaapit - jotka tosin on tarvittaessa omastakin takaa olemassa.

Huomenna jatketaan raksalla töitä - jos nämä kalut voisi hakea kotiinsa sitten kolmen-neljän viikon päästä ;-)

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Meillä pyörisi yksi juvin sohvapöytä, voin laittaa kuvaa vaikka sähköpostilla jos kiinnostaa.

Hei me rakennetaan kirjoitti...

Laita joo! Kiitos ajatuksesta!

heimerakennetaan.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...