tiistai 20. syyskuuta 2011

Smyykejä ja muita palikoita

Heipparallaa taas.

Sievät syyspäivät ne vierii eteenpäin eikä vieläkään, eikä vieläkään... Keittiö siirrettiin parilla viikolla eteenpäin, että ehditään fiksusti. Onneksi Mumma ilmoittautui lastenhoitoapuihin viikon päästä, että saadaan taas asioita kunnolla eteenpäin. Silloin nimittäin tarvitsisi kerrassaan maalata alakerran lattiat! Viikon päästä jo! Uijui!

Ulkona ollaan pientä henkilönostinta ja poutapäivää vaille valmiita. Katkolaudan yläpuolelta ei ole vielä maalattu toista kertaa. Puuosat on nyt kaikki paikoillaan kuitenkin.
Telineetkin ehdittiin purkaa osittain kunnes tajuttiin, että ylös on sähkömiehen mieli muutaman päivän päästä, jätettiin siis loput paikoilleen.
Ja sisälläkin vielä palikka poikineen hakee paikkaansa. Mutta nyt on alakerrassakin suurin osa ikkunoista jo valmiit niin, että listat vaan paikalleen.
Takkahuoneeseen tehtiin vähän ikkunalautojakin jo. Muihinkin alakerran huoneisiin meinataan tehdä ikkunalaudat, takkahuoneeseen vaan piti tehdä yhdestä palasta, kun se jää puupinnalle.
Lisäksi junioritimpuri on laatinut kellariin toista väliseinää. Siellä on kamalasti kaikkea rojua ja niin sotkuista ettei pysty nyt laittamaan kuvaa siitä tähän. Mutta leca-harkkoseinää, perussettiä, kuvittelette päissänne :-)

Hapitaaressakin kävin. Aika valjua oli. Niiden olisi pitänyt saada vaikka muutama kappale ruotsalaisia huonekaluntekijöitä paikalle, olisi kohottanut tasoa - Maskun noin 400-neliöisen osaston tilalla..

Tässä kumminkin jotain meidän raksamiehelle:
 Ja ipanoille:
Kellehän tämä? En tiedä, mutta siinä se piirteli noita kuviaan ja niitä myytiin 500€/kpl. Halbaa!
Minä ostin sieltä antiikki/roinamarkkinoilta kansakouluajan vanhan opetustaulun, joka esittää ruisrääkkää, keltaväiskiä, leivosta ja jotakin neljättä tipua omimmassa hapitaaressaan :-) Hyvä kauppa, 20€.

Meidän huonekaluhankinnat on myös pienessä käynnissä. Huuto.netissä olen pyörinyt. Maalaisromanttinen -hakusanalla olen löytänyt kaikkea kivaa. Annalla naapurissa olisi myös yhtä ja toista, jota saisi hakea. Taidetaan kyllä hakeakin, on sillä sen verran kivoja!

Mutta näin nyt tänään.

Huomenna tilaan Elfaa (säilytyssysteemiä) pienen erän. Lisäksi voisi tilata ovenripoja, pari lamppua ja ja ja...

Huomenna! Ainiin huomenna joutuu taas hevoskisoihinkin :-) Hyvä päivä tulossa!

1 kommentti:

Saara kirjoitti...

Edullinen löytö tuo opetustaulu. Monessa paikassa niistä revitään hirmuisia summia! :/ Mullakin olis niitä kaksi isoa jemmassa, pitäis kehystää joku päivä ne seinälle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...