sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Leuka rintaan ja uutta viikkoa päin

Kotosalla on vietetty hiljaista aikaa surullisen perhetapauksen vuoksi. Huomenna miehet tulevat jälleen työmaalle ja palataan sen myötä on palattava arkisempiin aatoksiin, mikä lienee hyväksi.

Viikonloppuna ehdittiin tästä huolimatta myös kaikenlaista, mm. maalata osa tilatusta 50 kangen erästä listoja. Isomman tytön huoneen lattia on myös maalattu kahteen kertaan. Perjantaina tuli vihdoin sähkömies ja laittoi tyttöjen huoneet valmiiksi sekä asensi eteiseen spotit. Nyt vaan lamput niihin ja saadaan valoa.

Listoissa on minulle vielä hommaa tulevalle viikolle. Raksamies lähti Seattleen tänään (9/11 onkin ihan sopiva lentomatkailupäivä) viikoksi. Miehet tulee huomenna jatkamaan töitä reiluksi viikoksi. Ohjelmassa on
- papan autotallin jatkaminen
- meillä viimeiset laatoitukset (seinällenostot) sekä saumausta
- ikkuna- ja ovismyykejä
- alakerran vessan katto ja saunan villoitus ja koolaus
- listoituksia alakerrassa.
Omien työpäivien ohella pitäisi kyetä hoitamaan lasten asiat, lasten harrastukset, rautakauppakeikat ja miehille ja perheelle ruokaa. Ja sitten jännittää kaiken aikaa, että tuleeko joku katastrofisoitto, että porattu vesiputkeen tms. Huh huh, ihan niin kärryillä en ole kaikista asioista kyennyt pysymään kuin tämä Seattleen häippässyt rakennuttaja-vastaava - pelottaa että justiin tällä viikolla käy jotakin kun yksinäni täällä rimpuilen. No, mä selviän!
Keittiö on tulossa viikon päästä ja loput sisäovet kuun loppuun mennessä. Pappa tulee tekemään pihoja kunhan autotalli saadaan siellä päässä johonkin kuosiin.

Hyvää ja aikaansaavaa viikkoa toivotan!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...