keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Myrsky ja mylväys

Merkillinen oli keli viime yönä kun Katia-myrsky nousi maihin. Todella kovia puuskia ja sitten tosi rajuja lyhyitä sadekuuroja. Välillä melkein tyyntä ja poutaista.

Heräsin jo puoliltaöin laittamaan viestiä Amerikan maalle, että onko jotain riskiä että raksalle tulvii vesi sisään jostain (kellarin edusta on kesken, sitä lähinnä ajattelin). Ameriikasta tuli kuitti että ei kai. Sade herätti päristämällä ikkunapeltejä aina pienin väliajoin. Nukuin tosi huonosti, lapsetkin heräilivät ja pyrkivät kainaloon.

Neljältä heräsin taas tuulenpuuskiin ja hain kännykällä Testbedin sadetutkan. No tämä kuva sitten nostatti ylös sängystä ja auton rattiin ja ajamaan tontille. Että kohta sieltä tulee taas puuskarintama ja kovaa sadetta!
Kappas - kun pääsin ovesta ulos, ulkona oli kuutamo ja tähdetkin näkyivät, tuulenpuuskien välillä oli tyyntäkin. Kuun valossa näkyi etelässä tuo myrskyrintama joka oli tulossa. Äkkiä raksalle - siellä oli kaikki ok, ei vettä kellarin ovella, puut pystyssä ja ovet ja ikkunat kiinni. Takaisin tullessa ajovaloissa näkyi, että hevostallin ovi oli retkahtanut tuulen voimasta :/

Eilen oli tapettimies paikalla tekemässä pieniä fiksauksia keittiössä ja kodinhoitohuoneessa laittamassa viimeiset paperit seinään. Sovittiin, että jos hänellä on aikaa ensi viikolla, me tarvittaisiin kyllä lisäkäsiä lattioiden saumaamiseen. Oltiin tyttöjen kanssa koko ilta raksalla - vietiin pikkutelkka sinne ja tytöt viihtyivät, olivat patjan päällä eväsretkellä :-) Minä maalasin 15 kappaletta ovien peittolistoja.

Nyt töihin!

2 kommenttia:

Jane kirjoitti...

Me kavereiden kanssa naureskeltiin tuolle myrskyuutisoinnille, kun koko Suomi joutuu myrskyn kouriin. Koko Suomi tuntuu monesti lehdissä ja telkkarissa olevan pelkästään eteläinen Suomi :D Täällä Pohjanmaalla ei tuule eikä satele kuin normaalia syyssadetta :)

Meillä on ollut nettiyhteydessä ongelmia ja en oo päässyt lukemaan muiden postauksia saati kommentoimaan niitä liian pitkään aikaan. Teillä mennään ihanasti eteenpäin! Jokos teiltä kysellään kovasti muuttopäivän perään? Meillä joka päivä, vaikkei sisätöitä ole vielä edes aloitettu :D

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Kyllä sitä kysymystä jatkuvasti kuulee :-) Tehdään tasaista tahtia. Kai se joskus valmiiksi tulee. Muuttopäivästä ei tietoa. Se ei tule olemaan mikään tietty, että kaikki kerralla yhdessä päivässä, vaan hissuksiin esine ja laatikko kerrallaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...