sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Vau, eka huone on valmis!

Tapettikeiju Teija pesueineen tuli siis toivomusvisiitille lauantaina ja suitsait, tapetit oli seinillä ja voitiin illalla keskittyä peuran popsimiseen ja Unkarin viinin maisteluun :-) Imatran Pappakin oli pe-la raksailijoiden apuna. Sisäovien asennuksen ohella Milli-Ville sai apua kattolistojen jiirittelyyn :-)

Lämpimät kiitokset kaikille talkoolaisille, isoille ja pienille :-) Kohottaa kummasti mielialaa kun saa asioita kerralla reippaasti eteenpäin!
 Eteinen tuli kuntoon...
 Ja yläkerran puuttuva parin metrin pätkä tapettia.
Ihanat pariovetkin ovat nyt paikoillaan ja vain listat puuttuvat:


Myös meidän makuuhuone on nyt ovenkahvoja ja sähkörasioita (ja ikkunanpesua, siivousta, kalustusta ja muuttoa...) vajaa valmis! Huraa!
Listoittelut eteni mukavasti taas. Milli-Villen arvonimi on ansaittu :-) Harmi, että keli on niin kostea, että tuohon hienoon jiiriin aukeaa varmaan rakonen vielä..
Monia tiloja on nyt raksalla valmiina. Terassi ja yläkerran parveke ovat juuri niin ihanat kuin projektin alussa haaveiltiin. Maisema on niin kaunis ja näköala hieno. Vain luonnonääniä  kuuluu, paitsi jos peltotiellä hurisee auto.
Tänään siivottiin pihat tyhjäksi ja sisälläkin aloitettiin alakerran valmistelu lattian maalausta ja muita viimeistelytöitä silmälläpitäen. Kellarissakin siivosin tiloja rakennustarvikkeille. Tänään oli jo vähän sellaista loppusiivouksen fiilistä :-) Jossain vaiheessa voisin kirjoittaa jätemääristä hiukan, kun olen ottanut kaikista lajitelluista kasoista ja säkeistä kuvia.

Hyvillä fiiliksillä ensi viikkoon! Tavoitteena tyhjentää isomman tytön huone ja maalata lattia jo alkuviikolla!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...