torstai 5. toukokuuta 2011

Blogin päivitys ja huolia

Päivitin ylävalikossa näkyviä sivuja vähän ajan tasalle kun kuvatkin oli helmikuulta :-)

Olen kirjoittanut aika monta juttua rakennusjätteestä, keräsin ne oman sivunsa alle. Päivitin "Raksa kuvina" sekä tiedot projektista, kun sekin puoli on tässä elänyt eteenpäin.

Näinpä...

Maanantaina tuli nimittäin tietoa, että sovittu maalarimestari ei sitten tulekaan hommiin meille. En tiedä mikä väärinkäsitys tässä oli, mutta näin kävi. Kaikki asiat oli pitkälti sovittu, maalivalinnat ja muut - mutta ei niin ei.

Tuli vähän hätä hankkia uusi - toukokuullahan tekijän löytäminen ei olekaan ihan helppoa. Tietysti voisi tehdä tapetoinnit itsekin, mutta meillä on kyllä kummallakin melkoista kiirettä töissä - ylimääräisiä vapareita ei nyt heru. Viikonloputkin on täynnä jo ihan näinkin. On tässä niin paljon vielä hommaa itsellekin, että sen päälle 150 tapettivuodan asennus ja 150 neliön puulattian maalaus kolmeen kertaan... Ei sitä aikaa vaan ole, jos ei yöaikaan tee.

No, eilen tontilla kävi sitten yksi mahdollinen apu katsomassa, toivotaan että asia tulisi nyt kuntoon.

Vähän huolestuttaa. Kaikenlaisia mutkia matkaan koko ajan. Se pontistaan hypännyt kattopaneelikin täytyy ottaa alas ja samantien purkaa reilu metrin leveydeltä panelointia pois. Harmi...! Pari kirjoitusta aiemmin esittelemääni ihanaa Sandbergin vihreää Wilma-tapettia ei saakaan kuin kesäkuuksi, siihenkin täytyy keksiä joku uusi ratkaisu.

No juu, toivotaan hyviä uutisia maalarimieheltä tänään!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...