maanantai 23. toukokuuta 2011

Lopullista pintaa näkyvissä

Pojat ehti viime viikolla näin pitkälle. Ulkohommia riittää vielä viikoksi-pariksi, sitten talo alkaakin olla kokonaan ulkopuolelta valmis.
On kyllä tosi lohdullista ja motivoivaa, että ollaan jo siinä vaiheessa, että tehdään lopullista, näkyviin jäävää pintaa. Onhan tässä ollut näitä vaiheita, huh.
Sisälläkin ollaan edistytty. Tässä eteiskuistia. Koolatut seinät paneloidaan tuplahelmipanelilla ja maalataan johonkin tapetista löytyvään vaaleaan sävyyn. Valkoiseksi maalattu tapetoidaan, en kyllä vielä tiedä millä. Tinttitapetilla? Kaakelitkin siinä jo odottaa valmiina. Vasemmalle tulee kaksi vaatekaappia, oikealle istuintaso, jonka alle sitten tilaa kengille.
 Tässä tämä kovan onnen takka piippuineen. Muurari korjasi halkeaman...
...ja minä tasoittelin sen piiloon. Tänään Onni kävi sitten laittamassa antiikkilaastipinnat kumpaankin takkaan.

Jäi aika valkeaksi ja jotenkin keskeneräisen näköiseksi tuo laastipinta kun se on niin  tosi valkoinen. Jään miettimään, että pitäisikö tuo yläosa kuitenkin maalata joksikin muuksi kuin valkeaksi...?
 Tässä olohuoneen takka valkoisena.
Ja hipheijaa, tapettiapu on ollut taas tänään mestoilla! Pienen tytön huone tuli jo valmiiksi ja isomman tytön huone on puolivälissä.
Sanokaa mitä sanotte mutta minusta tuo vanha roosa ja sitten tuo minttuun ja harmaaseen päin kallellaan oleva vihreä sopivat hyvin yhteen. Ja sopivat tai ei, tuleva asukas on haltioissaan :-)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...