maanantai 9. toukokuuta 2011

Munaa ja lisäksi vähän tipua

Heijjee, meillä on paperia ekan huoneen seinässä! Löydettiin Tarmo-Timpurin kautta tapettihommiin apu - ja olikin tosi hyvä apu! Ensimmäinen huone on kunnossa muutama päivä ensimmäisen soiton jälkeen :-)
Tapetti on Eco Wood - mallistosta.
Metallinen - tai sanoisiko helmiäispintainen - hyvin raikas vaalean vihreä. Sopii mielestäni hyvin valkolakatun katon kanssa.

Sitten tytöille päädyttiin lopulta hankkimaan (heidän omasta hartaasta toiveestaan) myöskin Eco Artist-sarjasta perhostapettia, jossa on myöskin kuviossa toistuvaa helmiäiskiiltoa. Isommalle tytölle tätä vaaleanpunaista ja sen kaveriksi yksiväristä siniharmaata. Toiselle sama perhostapetti, mutta hennon omenanvihreänä - ja sen rinnalle tulee vanhan roosan väristä yksiväristä tapettia.
Sitten yläkerran aulaan tulee puolestaan Eco White-kirjasta tällainen:
Tämä oli minusta hieno löytö. Ei se tuossa näytä miltään. Kuvion eri osissa on kiiltoa, joka tulee esiin erilaisissa valaistuksissa toistaen harmaita ja beigejä sävyjä. Sopii hyvin valoisaan yläkertaan ja kuvio on riittävän suuri (sen 53 cm kooltaan) jotta seinistä tulee rauhalliset - kuitenkin niissä on jotain jujua.

Työhuoneen osalta päätöksiä ei ole tehty. Mutta ehkä täytyy jatkaa tällä hennolla värilinjalla ja kiiltopinnoilla, kun ovat niin elävän näköisiä.

Alakerta suunniteltiin nyt loppuun, kiitos Hanna ja Jake :-)

Onko tämä vähän pliisu?
Ensimmäinen vaikutelma oli, että tämä Sanbergin Marcel on todella pliisu - siinä on väreinä tuollainen kitinvärinen ja betoninharmaa. Mutta sitten keksin, että tuo tummempi raitahan voisi kääntyä helposti tumman myrskynsiniseen:
Tummassa pinnassa olisi sitä blogin otsikon munaa :-) Kaavailemme nyt sellaista, että tapetoimme muuten tuolla harmaaraidallisella tapetilla ja laitamme kiviseinän tuollaiseksi siniseen taittavaksi harmaaksi. Silloin tapetin raitakin toistaisi sitä? Sitten lattialle mattoon tms samoja tummempia sävyjä.

Sitten eteiseen tipua! :-) Jotain hupia täytyy olla!

Boråsin Falsterbo-sarjassa on ihana lintutapetti:
Tavallisesti vanhanaikaisen oloisissa lintutapeteissa on jotain paratiisilintuja tai vähintään flamingoja. No tässäpä on supisuomalaisia talitinttejä, sinitinttejä, hömötinttejä, punarintoja ja härönä vielä jotain kummallisia valkoselkä-talitinttejä!

Eli tätä kaavailin pienille seinille siihen ala-aulaan, jossa portaatkin ovat :-) Kaveriksi helmipaneelia. Tuosta napataan sitten joku kellertävä sävy, jolla päästään edelleen keittiöön, jossa haaleanvaalean harmaat keittiönkaapit ja keltatiilinen hella kaipaavat samanhenkistä kaveria.

Eli alakerrassa tuollaista vähän perinteisempää puutalon meininkiä, ja yläkerrassa sitten vähän modernimpaa.

Toivotaan onnistunutta lopputulosta - nyt ei ainakaan pysty sössimään sillä, ettei matskua saisi: nämä ovat kaikki hyllytavaraa! Mukavaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...