lauantai 14. toukokuuta 2011

Talkooviikonloppu!

Nyt tapahtuu taas sellaista vauhtia, ettei tahdo perässä kestää.

Laitetaas taas muutama kuva, että pysytään kärryillä.

Pontista revenneen olohuoneen katon korjaus on käynnissä. Paneelit olivat liimautuneet pontista tosi tiukkaan, irtosivat osittain vain säleinä, hajottaen kukin aina myös viereisen laudan :-/ Onneksi juuri se rikkinäinen eli viimeinen irrotettava panelilauta irtosi siististi, ettei tarvinnut kuitenkaan purkaa yhtään ylimääräistä.
Katon kanssa on nyt se pulma, että naaraspontin suunnasta katsellen näky on aika ruma, ponttisaumasta irvistää ja lakkaa on saumassa epätasaisesti. Katto on kuivunut tosi paljon. En tiedä mitä sille pitäisi/ehtisi tehdä, mutta tyytyväisiäkään ei oikein olla. Jos jollakin on vinkkejä antaa, niitä otetaan vastaan. Kolmannen lakkakerroksen vetäminen voisi tehdä sen, että paneelit liimautuvat niin tiukkaan kiinni, että katto seuraavaksi repeää jostain.

Kellarissa on viemärien veto käynnissä.
Ja ulkopuolella tehtiin ikkunoita ja rimoitusta sekä maalauksia valmiiksi niiltä osin, missä katto suojaa seinää suoralta sateelta. Sitten tuli stoppi kun alkoi tulla vettä kaatamalla.
Tässä hauskasti näkyy työvaiheet: ylhäällä on rimoitettu ja maalattukin päältä, ikkunan korkeudella on maalauksen saumakohta ja ikkunan alta puuttuu sitten vielä rimatkin.

Kyllä kai se siitä. Niin ja kosteiden tilojen höyrynsulkuja laitettiin myös tänään ja minä maalasin pojille smyykilautaa valmiiksi. Sadepäivien hommaa riittää kyllä :-)

Ensi viikolla pitäisi tulla ovia, kaakelit sekä tapettimies taas käymään. Toivotaan että näissä suunnitelmissa pysytään :-)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...