perjantai 27. toukokuuta 2011

Sadepäivän hommia

Sataa ropottaa! Ja kylmäkin on, missä se kesä taas viipyy?

Hiippailin raksalle maalaushommiin - vähän aikaa piti tuota päätyä tuijotella että mitämitä .. ahaa niin, siihen on tullut yökähmän sisäänkäynti! Rappuset! Siinähän ne. Onneksi tuli otettua valkoiset eikä mustat!
Niin, se minun maalaushomma. Jumpe, että tuon kiviseinän maalaamisen kanssa on pitänyt kitua. Olen kysynyt ainakin 10+1 mielipidettä eri suunnista.
Olohuoneeseen tulee siis tämä Sandbergin Marcel, vaaleanharmaa raitatapetti. Tylsä, kylmä - rauhallinen, valoisa, tyylikäs. Jes :-) Ihan katsojan silmässä se on :-)
Lattia tulee tumman raidan sävyiseksi harmaaksi. Kysymys kuuluu, että minkäväriseksi laitetaan se viereinen kiviseinä? Spekuloin tätä asiaa jo kertaalleen täällä. Silloin olin päätymässä tumman mustikan-violettiin seinään, joka nostaisi harmaasta esiin tummaa myrskynsineä.

No, siitä rupesi tulemaan liian tumma. Ja hallitseva. Ei sitä.

Vaalean helmenharmaahan olisi luonteva, mutta lattia on taas sen värinen. Jäljelle jää tuo vaaleanharmaa-kittinen raita. Että jos siitä repisi jotain.

Päädyin sitten sellaiseen sävyyn kuin F485 eli Tikkurilan värikartan damasti-niminen sävy (kiitos Lohjan K-Raudan Tuijalle avusta!). En laita linkkiä tähän, koska netin värilastu näyttää aivan beigeltä. F485 on tuon vaalean harmaan sävyinen, mutta aavistuksen tuosta kermaan päin - ihan tarkoituksella. Oikein vaalea, mutta sellainen lämmin sävy joka pehmentää tuon tapetin aika kylmää tunnelmaa.

Nyt vaan peukut pystyyn! Jos ei toimi niin lalalalaa vedän takas valkeeks ja heitän sudit nurkkaan.

Ihan mukavasti meni taas perjantai-ilta raksan merkeissä. Onneksi oli meidän raksaratio ja eväkset mukana :-)
 
Hyvää ja ahkeraa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...