maanantai 16. toukokuuta 2011

Toinenkin pääty valmis - ja Poika saunoo

Meillä on tehty koko viikonloppu tiukasti hommia sisällä ja ulkona. Tosi kivasti on edennyt - tänään tuli valmiiksi talon pääty, se, minkä suunnasta taloa lähestytään kun tietä pitkin tullaan. Nurkkalaudat, ikkunanpielet ja loppullinen maali on nyt paikoillaan.
Juuri ennen kuin maalaus tuli valmiiksi, nappasin kuvan nurkkalaudasta, jossa on alla maalarinvalkoinen ja päälle tulossa lopullinen väri eli siniseen sävytetty Teknoksen 7131 (alettiin tuossa epäröidä, että vedetäänkin maalarinvalkealla, siksi pohjalla on valkoinen eikä sävytetty). Seinässä on 7333. Tuon verran sävyeroa on sitten sävytetyn valkoisen ja maalarinvalkoisen välillä.
Miksi siniseen sävytetty valkoinen eikä maalarinvalkea? Siinä on trikki silmälle :-)
Kauempaa katsoen silmä tulkitsee vaaleansiniset valkoisiksi, mikä puolestaan tuo harmaasta maalista esiin sinisen sävyn. Näin sen ymmärsin. Villa Bluen blogissa keskusteltiin myös siitä, että maalarinvalkeaan verrattuna sävytetyssä valkeassa pinnassa ei näy ihan niin nopeasti kaikki tummumat. Toivotaan näin!

Oijoi kun lätkän katsominen ja euroviisut väsyttää, kun pari yötä on mennyt taas kattoa katsellen ihan muuten vaan. Loman tarpeessa..? Siihen oloon onneksi helpottaa, kun pääsee välillä itsekin tekemään jotain konkreettista raksan eteen. Mulla kun on varsin usein lapsenhoitonakki - meidän pikkuvillikkoa ei mielellään ota raksalle hääräilemään.

Mutta nyt katseet Kauppatorille! Ihanaa Leijonat ihanaa! Tuttiritarit sai selkäänsä ihan ansaitusti :-)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...