maanantai 10. lokakuuta 2011

Paljon kuvia viikonlopulta!

No miltä se näyttää? :-)

Keittiö (ja rättimatot eivät ole kyllä jäädäkseen):
Kuvissa tuntuu punaruskea leppä nousevan tosi tummanpunaiseksi. Värit ovat oikeasti tällaiset:
Lähikuvaa nurkasta (tyhjään väliin tulee apk). Yläkaappien päälle tulee vielä tason värinen koristelista.
Hellan seinämä (tyhjä aukko yläkaapissa on mikroa varten, alakaappiin tulee uuni ja päälle levyt ja lopun seinän peittää lopulta kuuppa):
Toisen ikkunan seinämä (aukkoon tulee jääkaappi). Siivosin eilen kaikki nämä keittiön kaapit ja laitoin hyllyt paikoilleen. Kaikkiin kaappeihin oli mitoitettu 3 hyllyä, minä laitoin 2. En halua että tulee liian ahtaan oloista.
Tässä välitilan laatoitussuunnitelma. Pukkilan 15x15 luonnonvaalea laatta, joka käy 47-senttiseen välitilaan loistavasti, oli Espoon Merituulen K-Raudassa 2 €/m2. Otettiin koko 10 m2 erä :-)
 Kodinhoitohuone:
Yläkerran vessaa:
Ja toisesta suunnasta. Pytty ei ole paikoillaan, tulee keskemmälle. Taakse seinälle tulee samanlainen taso kuin tuossa kaapin päällä on:
Loppuvaikutelma on sellainen, että kaappitilaa on hulppeasti, varsinkin keittiössä.

Saunan kiviseinän ladonta aloitettu:
 Ja eteisen laatoitus saumattiin (onnistunut laatan värin valinta siivousta ajatellen...):
Saumauslaasti (jota oli siis kaikenkaikkiaan kymmeniä kiloja) riitti presiis ja viimeiset lastalliset nuoltiin ämpärin pohjalta :-)
Tällaista aikaansaannosta siis loppuviikon aikana.

Putkimiehet ovat saapuvilla alkuviikosta. Samoin sisäovet olisi saatava tällä viikolla, mikä tarkoittaa, että olohuoneen lattia on maalattava perjantaihin mennessä. Mulla olisi kyllä yksi omakin meno, nimittäin hevosurheilua maamme pääradalla keskiviikkona :-) Katsotaan pystynkö venymään sinne - periaatteellinen iltalomalupa on jo myönnetty :-)

1 kommentti:

Jonna kirjoitti...

Hienoltahan tuo näyttää. Hyvää edistystä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...