maanantai 3. lokakuuta 2011

Täyttä elämää koko viikonloppu

Kyllä meillä on kiirettä. Nyt kun on niin paljon kaikenlaista mitä voi itsekin tehdä, niin kiirehän siitä syntyy, tekemisen ahmimisesta!

Lattiat tuli maalattua ja isot niput kattopaneleita, jalkalistoja ja muita käsiteltyä. Ikkunalistojen naulanreikien paklausta ja paikkamaalausta.  Lauantain-sunnuntain aikana oltiin myös järjestämässä kylällä lastentapahtumaa, Espoossa häissä, Tampereella raveissa ja Vihdissä hakemassa huonekaluja... Ja samalla tehtiin myös melkein täydet päivät raksallakin. Onneksi oli Mumma auttamassa ja hoiti lapsia ja kotia, se oli ihanaa, kiitos! Vuorokauden tunnit ei meinaa riittää sitten millään.

Piha on kuitenkin nyt siisti ja tyhjä, pihaa aletaan laittaa heti kun keli sallii. Kosteiden tilojen silikonisaumat on tehty ja sisällä siivottu kaikki ylimääräinen pois ja loput sivuun. Keittiökaapeista ilmoitettiin tänään, että ovat saapuvilla keskiviikkona.

Miehet olivat pari viikkoa poissa ja palasivat aamusta hommiin. Pesuhuoneen ja alakerran vessan katot on tehty, keittiö listoitettu ja smyykien teko jatkuu. Saunan kiviseinä on seuraavana listalla. Harmittavasti kodinhoitohuoneen kattopaneelia ei ole saatu ajoissa, ne piti tulla jo viime viikolla. Ehkä keskiviikkona - sitten täytyy vielä lakata ne ennenkuin päästään asentamaan.

Elfa-säilytyssysteemi vaatehuoneeseen on saapunut ja samalla pitäisi noutaa samasta paikasta eli Lohjan K-Raudasta pihavalopylväät. Sain tosi hyvän hinnan Eulin Gala Nova - lyhdyistä. Taloon.comista 119/kpl, Lohjalta 45€ alle sen!

Pienemmälle tytölle kaivettiin vintiltä Anna-isotädin ikivanha sänky ja maalasin siihen uuden valkean pinnan. Nyt on kummallakin kimulilla samanlaiset (tämä siis isomman tytön peti).
Sitten tein vähän huuto.net - löytöjäkin.

Tällaiset kapineet ostin viikonloppuna. Metrinen pikkupiironki ja isohko kulmakaappi ovat täyspuiset ja menevät pikkutytön kirja- ja lelukaapeiksi. Yhteensä 160 €. Ihan okei hinta.
Sitten tällaiset entisöidyt nojatuolit, joiden selkänojien kiinnitys täytyy korjata. 175 €/kpl, Lauritzonin laatukangasta. Kivan näköiset ja sirot - ja tosi kivat ja napakat istua myös. Tykkään ajatuksesta, että ovat kunnostetut vanhat.
Ja edelleenkään ei ole sitä kameraa! Se on nyt kuulemma tuolla Virkkalan paikkeilla eli olisi noudettavissa... Keittiötalkoisiin mennessä pitäisi kyllä hakea, että saadaan ploki ajan tasalle :-)

Ensi viikonloppuna on vielä yhdet häät ja sitten on tämän juhlakauden kekkerit ohi :-) Onnea vielä kerran Lassille ja Tiinalle!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...