maanantai 28. helmikuuta 2011

Blogi 1-vuotias - arvonta!

Pikku juhlan paikka!
Raksaprojektimme on tänään 1-vuotias ja Hei me rakennetaan! -blogi samalla. Tasan vuosi sitten jätettiin rakennuslupakuvat kuntaan. Suunnitteluvaihe siis päättyi ja itse rakentamisvaihe alkoi.

Blogin kävijämäärä on kasvanut tasaisesti ja viime aikoina kävijöitä on ollut 150-250 päivässä. Tuntuu paljolta. Kiitos kaikille blogia lukeneille ja erityiskiitos kaikille viestejä lähettäneille sekä kommentteja jättäneille.

Mudcaken tapaisella suklaakaakulla juhlimme tänä iltana koko perhe, tytöt koristelivat kakun (niinkuin strösselin määrästä voi päätellä) kouramitalla.
Blogin täyttäessä vuosia on tapana huomioida asia jotenkin ja olen pannut merkille, että usein pidetään blogiarvonta. Niin tässäkin tapauksessa, arpajaiset on aina jänniä :-)

Kuvassa arvonnan kohde, Raksatonttu!

Hyvä alkava omakotirakentaja, jo pitemmälle edennyt, remppaaja tai raksahaaveilija - blogin lukija:

Tässä on mies jota raksaprojektissa tarvitset. Hän hengailee väsymättä seuranasi hommissa, hänen kanssaan voit keskustella luottamuksella erilaisista ratkaisuista, hän osaa pitää salaisuuden ja tarvittaessa kantaa miehekkäästi vastuun jos ja kun kämmi ennenpitkää käy. Ja mikä tärkeintä, voit myös vierittää pikku kävyistä vastuun hänelle, kun LVI-mies avautuu tai sähkömies hermoilee, että "Kuka samperin tonttu...?". :-)

Osallistu arvontaan jättämällä kommentti tähän alle. Juhlallinen arvonta suoritetaan illalla tai huomenna. Arvonnan suorittaa meidän punakarvainen kissa ja virallisena valvojana toimii se mustaruskeakarvainen :-)

Iloista päivää kaikille raksaajille!

6 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle!

osmankaami kirjoitti...

Onnea projektin vuosipäivänä! Perässä tullaan...

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea.. täälläpäin vasta puolessavälin ..

T. Lappilainen

Tiia kirjoitti...

Tekisköhän toi tonttu meidän talon valmiiksi... =)

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Onnettaren käpälä osui nyt Osmankäämin kohdalle :-) Tonttu pomppaa pakettiin ja lähtee kustin mukana Osmankäämin työmaalle.

osmankaami kirjoitti...

Woohoo! Talkoot on alkamassa tästä viikonlopusta, joten tontulle piisaa töitä varmasti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...