lauantai 19. helmikuuta 2011

Kylpyhuoneen suunnittelua

Tänään pidettiin mukavat suunnittelusessiot Salon Kaakelissa. Ipanat tietysti touhusi ja "osallistui" parhaansa mukaan - hiljenivät sentään hetkeksi kun tädit antoivat suklaakeksit käteen ja mehua nenän alle :-)

Kai sitä osaisi itselleen kylppärikaakelit valita, mutta a) tulisi valittua varman päälle pliisuja b) ei osaisi miettiä kokonaisuuksia ja c) värisilmä, ja onko sitä :-)

Suunnitelmat olivat valmiina kun menimme. Ensin tutkittiin suunnittelijan ehdotus ja sitten katseltiin sille vaihtoehtoisia palikoita. Ja kuinka ollakaan, vertailukierroksen jälkeen palattiin alkuperäiseen.

Suunnittelijan ehdotuksena oli käyttää Blown -nimistä laattasarjaa, jossa toistuu samanlainen hennosti raidallinen, tai oikeastaan puunsyitä muistuttava himmeä tekstuuri eri väreissä ja eri laattakokoina.

Päätimme, että käytetään tuota sarjaa ja muunnellaan sitä eri tiloissa.

Pesutilat
Seinälle vaaleinta, hennon vaaleanruskeaa 20x40 laattaa. Suihkujen taakse tehosteeksi tummempaa ruskeaa
Ja sitten ajateltiin tumman ja vaalean rajaukseksi mosaiikkia, suurinpiirtein tällaista väriä kuin tuossa oikealla (en löytänyt juuri valitusta mosaiikista kuvaa, se oli pinnaltaan marmorimaista, hiekanruskeaa - näiden väliltä se oli). Saumat sitten vaalealla - tummankin laatan kanssa.
ja lattialle samasta värimaailmasta kalkkiveden tahroja kadottava (vai oliko se hiukan harmaampi).
Yläkerran vessaan suuripiirtein samat ja alakerran vessaan sitten yhdistelmä (eli vaalean laatan väri on sama kuin kylpyhuoneessa, eikä tuota metallinastaa)
 Ja takaseinälle harmaata.
Tällaisia tänään. Kyllä ne ipanat ihan kiltisti oli - tai ainakin melkein kiltisti :-)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...