perjantai 18. helmikuuta 2011

Perjantain pärinät

Muuraustyö jatkuu. Siinä se pikkuhiljaa muotoutuu. Kiva lähteä kohta raksalle ja mennä katsomaan mihin saakka takan kanssa on ehditty tänään  - tuon kuvan otin päivällä :-)
Lattialämmitys on yläkerran osalta valmiina ja sitten vain odottelee lattian lyömistä. En tiedä pitäisikö minua hirvittää, kun puurakenteisen talon välipohjassa on kilometrin verran vesiputkea? Yksi pikkuriikkinen virheliike lattialautoja lyötäessä ja pssssssss ..... liri liri liri..... Onneksi putkissa kiertävä vesimäärä ei ole järin suuri ja onneksi kukaan ei täräytä siihen putkeen vahingossakaan... Eikö niin.
Tässä näkyy nyt myös yläkerran porrasaukon muotoa. Tuonne ikkunoiden alle tulee pieni pötköttelysohva ja vasemmalle telkkari.
Ja siivottavaa olisi. Rapatessa kun roiskuu. Jokaviikkoinen siivoustalkoo on edessä jälleen sunnuntaina.
Jahas ja kohta tulee rakentajapuolisoni työn raskaan ryydyttämänä (kuka merkillinen henkilö laittaa puhelinpalaverin alkamaan klo 15.45 perjantai-iltapäivänä...?) kotiin. Onneksi tällä kertaa illan yllätysohjelmana on lapsivapaa savusaunailta rannassa. Nuhaisen ja kuumeisen viikon jälkeen tekee varmasti tosi hyvää.

Hyvää viikonloppua toivotan!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...