maanantai 28. helmikuuta 2011

Keväinen viikonloppu!

Lauantaina talkoiltiin raksan sijasta kylän talviriehan merkeissä. Hernerokkaa, mäenlaskua, napakelkkailua ja hevoskyytejä oli tarjolla raksan alapuolella rannassa (talo tuossa kuvassa kurkkii pellon takana - kuva otettu riehan jälkeisenä päivänä). Paikalla oli 120 aikuista ja lapset päälle. Riemukasta menoa oli! Länsi-Uusimaassa taitaa olla tänään juttua...
Harmi vain, että omat lapsemme ovat olleet koko menneen viikon influenssan kourissa. Isompi posottaa jo 7. päivää kuumeessa ja pienemmälläkin on menossa 4. korkean kuumeen päivä. Täälläpäin on tällaista liikkeellä.

Eli raksalla emme ehtineet molemmat olemaan, mutta raksamies teki siellä kyllä yksinään ympäripyöreät päivät.
Tässä lähtökohta metsänharvennustoimille myöhemmin keväällä :-) Sankin metsä juuri talon kohdalla - toisaalta on hyvä että siinä on edes jotain edessä.
Suurennos parvekkeesta ja terassista.
Sisätöissä jatkui betonilaatan valmistelu seuraaviin työvaiheisiin. Hiontalätkällä urhoollinen raksamies irrotti 1,5mm pintaa pois. Siis siksi, että valun pinta on hauras ja röpelöinen ja esim. laatat voisivat hiomattomasta pinnasta ajan kanssa irtoilla.
Hirveän paljon on kyllä työvaiheita, huh huh joka välissä :-)
Mutta hyvä tunne on kyllä jo siitä, että voiton puolella ollaan. Tällä viikolla tehdään märkätilojen seinät ja järjestellään muutamat asiat valmiiksi, kun viikolla 11 alkaa kattojen ja lattioiden teko :-)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...