keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Hämyjä juttuja

Oltiin pikku raksatarkastuksella illalla. Muutama sellainen ns. kinkkinen homma keksittiin taas yöunien karkoittajaksi. Miehet saapuvat taas pelipaikkaan tänään. Ollaan ehkä ihan hiljaa päät alhaalla poteroissa ja katsotaan, kukkiiko raksalla luovuus näitä ratkoessa :-)

Kinkkinen homma #1
Lattialämmityksen lämpimän jakotukin alla on takan kylmä ilmanottokanava (punatiilinen siinä letkujen alla). Niin mitä sitten? No ne lattianlämmitysputket jäähtyy? Vai jäähtyykö? Onko tuolla mitään väliä? Pitääkö korjata? Hmmm?
Kinkkinen #2: Noiden välipohjapalkkien ja tuon putkiryteikön päälle pitäisi saada vesivanerilevy. Miten se tuetaan noihin palkkeihin, kun yhtäkään suoraa naulauslinjaa ei silmä tuosta löydä :-) :-(
Välikevennys, ettei korvavälisi ylikuumene: reikätiilitaidetta. Arvaa missä kohdassa on ollut kolme tiiltä lattialla?
Kinkkinen #3: Saunan puukiukaan kohdalla tulee betonilaatasta ylös tällaiset tuntosarvet.
Puukiukaalle katkaisija? Ei kun sähkökiuasvaraus.
Ilmoitin, että minun X-kromosomit periyttää dominoivana piirteenä puukiukaisuutta, että myöskään tulevat sukupolvet ei kylläkään tule tähän mitään sähkökiuasta laittaman. Ei. No siinä ne nyt on kumminkin.
Ja tämä on sitten loppukevennys: hieno vai mitä :-D Junioritimpurin huumoria. Onkohan tullut lainanneeksi Mestarin Vasaraa liian usein?
Pikkuvitsi loppuun: Meillä on 170-senttinen väliaikainen ovi raksalla jonka karmiin yksi tietty usein "tarkastuksella" käyvä henkilöekke lyö aina päänsä. Löi ensin kahteen kertaan puolen tunnin sisään niin, että oikein vekki tuli. Sitten pantiin tuo lappu ihan häntä varten. Lappu auttoi vuorokauden verran - siis siihen asti että tarkastaja tuli seuraavan kerran.
Iloista keskiviikkoa!

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Teidän pitää kiinnittää tyyny tuohon oviaukon karmiin :D

Meillekin tulee sähkökiukaalle varaus vaikka puulämmitteinen sauna laitetaankin. Ei se piuha paljon maksa ja on sitten mahdollisuus jos joku tulevaisuudessa tarvitsee.

Vasara ja nauloja kirjoitti...

:-) En tiedä olisiko sekään auttanut. Pahin oli, kun tuo eteisen lattia oli valettu ja pojat oli tehneet siihen sillan jotta ulko-ovelle pääsi. Silta oli tietysti vielä korkeammalla kuin lattiataso, ja sen takia päät paukkui :-)

Kyllä minäkin tuon piuhan ymmärrän hyvin. Naurattaa vaan kun "varmuuden vuoksi" on ihan jokunen joukko nettipiuhoja ja telkkupiuhoja ja kaiutinpiuhoja yms yms. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...