perjantai 11. helmikuuta 2011

Keittiö

Uskallan sanoa olevani helppo asiakas meidän keittiökauppiaalle, Lammelan Eskolle jonka putiikki on Virkkalassa. Mielikuvitukseni on rajallinen ja makuni tavanomainen. Tehtiin yhdet kaupat jo silloin kun, nykyistä kotia rempattiin. Hinta oli hyvä ja laatu oli okei. 

Ja ennenkaikkea, Esko osaa suunnitella kivoja keittiöitä. Ainakin minun maun mukaisia. Homma toimii. Jutellaan ravihevosista, niiden jalkaongelmista ja piirrellään kaappeja :-D

Tällainen pohja on suunnitteilla. Toisen ikkunan eteen tulee lisäksi arkiruokapöytä.
Lisäksi hankitaan samassa kaupassa sitten wc-kaapistot sekä kodinhoitohuoneen kaapistot.
Tämäntyyppisestä tykkään (ovi Amanda):
Eli tuo on sama ovi kuin meillä on nykyisessä, eri värit vain. 
Toinen mallisto, mikä on kiva, on Kustavin Puun Regatta. Siellä on ovimalli Noventa Koivu, josta valkolakattu väri miellyttää. Eli lopputulos olisi tämäntyyppinen:
Ei kivitasoja eikä aitopuisiakaan tasoja meille - en halua harrastuksekseni niiden kunnossapitoa. Hintaero aitopuisella ovella on Amanda-mdf-oveen verrattuna listahinnoissa 900€.

Vessoja olen miettinyt kovasti. En halua sellaista kaapistoletkaa, koska meidän vessat on pitkänmalliset jo valmiiksi. Lammela ehdotti tämäntyyppistä:
Sillä erolla vain, että allas on upotettu. Ja peilissä on puukarmit ja valolista on symmetrinen peilin suhteen. Ja pystykaapissa ylhäällä pari laatikkoa ja alhaalla umpiovi. Ovimallia en vielä tiedä.

Ja yläkertaan samanlainen, sillä erotuksella että pystykaapit altaan kummallekin puolen symmetrisesti. Pönttö tulee sitten vasemmalle.

Kodinhoitohuone puolestaan tulee sitten Nea-ovella:
 Tasot ehkä pähkinää. Siis melamiinia :-)
Näin olen ajatellut. Ja raksamies on ollut kyllä pääosin samaa mieltä :-D

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...