torstai 17. helmikuuta 2011

Kuvia lattialämmityksen teosta

No niin! Lattianteko siellä etenee, eilen taas haettiin ruuveja, kun lämmönjakopeltien asennuksessa loppuivat kesken. Tällainen rakenne on siis tulossa:
Nyt näyttää siis tälle. Eli siinä on alinna välipohjapalkisto (kattotuolien suunnassa eli lyhyen sivun suuntaisesti), sitten villat niiden välissä ja päällä harvalaudoitus. Harvalaudoituksen päälle tulee lämmönluovutuslevyt, joiden kanavissa kulkevat sitten putket niin, että putkien etäisyys toisistaan on 300mm.
Kuvassa oviaukon alta putket tulevat ja menevät - jos tuota valokuvaa klikkaa, niin saa suuremman kuvan, jossa näkyy putketkin.

Minusta tämä lattialämpösuunnitelma on ihan taideteos. Pitäisi antaa meidän pikkutytöille tuosta pieni askartelutehtävä, piirtävä vaikka hauva putken päähän ja toiseen päähän sen petipaikka. Tytöt tarkastaisi äkkiä, että johtaako kaikki putket varmasti johonkin :-)

Kertopuupalkkien välissä olevat rakennejäykisteet ovat asennuksen tiellä, palkit itse ovat myös tosi pahasti tiellä :-) Ylipäänsä: sahanpurua ja poran tuottamia puusuikeroita löytyy nyt jonniinverran vähän joka paikasta. Pora siellä soi - pikkiriikkisen on jouduttu myös purkuhommiin asennettujen harvalaudoitusten kanssa :( Mutta joka tapauksessa yläkerta on viittä vaille valmis ja viikon päästä jatkuu hommat alakerrassa.

Eilen kävi muurarikin taas paikalla - takkahuoneen tulisijaa ryhdytään laittamaan seuraavana. Suunnittelusessiot oli taas mielenkiintoiset, tällä kertaa sain koko takkakirjan itselleni iltalukemisiksi :-)
Hyvin etenee, kun Matti-heppakin hymyilee :-)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...