lauantai 29. lokakuuta 2011

Viimeistelytöitä with love :-)

Saunan kanssa on jatkettu askartelua. Huomenna listoitetaan ikkunat ja paneloinnin ja kiviseinän sauma sekä katto.
Kaide oli sitten pakko kiinnittää vain lauteeseen, laude vedetään parilla ruuvilla tukiin kiinni. Hyvin tuossa on tilaa siivoustöille, vaikka alalaudetta ei irrotakaan. Ja saa sen toki irtikin sitten ihan helposti.
Varaston kätköistä löytyi pyöristettyä tervaleppää, jolla voitiin viimeistellä lauteen etureuna. Anttu laatii vielä nousuportaan.
Koeponnistettiin kiuas. Hirveä käry siitä lähtikin. Sisällä on maalijämiä ja suojarasvoja, jotka lähti taivaan tuuliin. Ei sanottavasti lämmittänyt ulkoilmasaunaa vaikka kovin tehokkaaksi on kehuttu :-)
Viikonlopun tavoitteena on maalata olohuoneen lattia kolmeen kertaan. Ensimmäinen kerros tuli vedettyä illalla. Sitä edelsi taas huoneen tyhjennys-lakaisu-imurointi-pesu-imurointi....
Nämä kuvat hiukan kärsi kun ulkona oli jo aurinko laskussa, tuli ihan keltaisia. No mutta käsityksen kai saa tästäkin.
Sinnelän puusepänpajalta saatiin taas erinomaista palvelua, kun Mauri soitti tänään (la) päivällä ja kertoi että hänellä olisi nyt 200 leveätä puutavaraa, että "kuinkas paksu se teitin kiviseinä nyt olikaan yhteensä kaikkine koolauksineen ja paneleineen, varmuuden vuoksi tiiustelisin ettei se vaan ollut yli vakiomitan eli 175 millin? Että nyt ois tässä tilaisuus tehtä ihan mittojen mukaan?"

No, onhan se tietenkin paksumpi. Vältettiin taas yksien smyykien väkerrys, jei!

Kellarissa junioritimpuri serpoilee seiniä ja keittiössä supertimpurilla on ollut työn alla laatoitus ja saumaus. Ulkona pyromaanit on tuuhastaneet rinteen pusikoita savuna ilmaan :-)

Tarina jatkuu seuraavassa numerossa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...