tiistai 1. marraskuuta 2011

Saunan lämpöä koko perheellä :-)

Otettiin tänään ensilöylyt uudessa saunassa! Ja hyvät löylyt olikin :-)
Valitettavasti ei ole (tai itse asiassa onkin, mutta..) mahdollisuutta laittaa kuvia saunovista hikisistä raksamiehistä, mutta laitetaan nyt pari kuvaa saunan lämmittäjistä :-) Hyviteltiin pojat lohileivillä, pekonimakkaralla, salaatilla, juustoilla ja tietysti oluella. Näytti maistuvan :-)
Päätimpuri itse oli kovin tyytyväinen saunan ulkoasuun samaten kuin löylyihinkin. Itsekin otettiin kunnon lämmöt, pehmeä oli löyly ja tervalepän tuoksu aivan ihana.

Mulla on nyt kuvasarjat hiukan jäljessä totuutta, kuvausolosuhteet on niin surkea iltaisin. Mutta alakerrassakin on nyt lattia maalattu lopulliseen pintaan asti, listoitettu ja katotkin on samassa hantissa (alakuvassa maalaus juuri käynnissä, takan kohdalla ollaan menossa). Keittiössä on laatoitus saumattu ja silikonit on paikoillaan.
Viimeinen ovilasti saapui eilen illalla. Sinnelän Mauri toi eteisen lasiovet sekä puuttuvat oviaukkojen irtokarmit.
Katsotaan nyt sitten mihin kuntoon talo saadaan ennen toivottua muuttopäivää. Paljon on kaikenlaista tekemättäkin, viimeistelytöitä on ihan rajatta. Kaikenlaisia pikku pätkiä listoja, kolhuja kiviseinissä, kynnyksiä....

No, nyt ainakin voidaan saunoa uutta motivaatiota vaikka joka ilta jos siltä tuntuu, kyllä se sitten siitä :-)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...