tiistai 15. marraskuuta 2011

Omassa kodissa!

Viikonloppu oli kyllä erittäin hieno. Perjantain muuttotarkastuksen jälkeen alettiin kantaa tavaroita sisään heti, kun rakennustarkastajan auton perävalot välähti :-)

Lauantaina alkoi yläkerrassa jo näyttää hiukan kodille. Illalla lasten mentyä nukkumaan, avattiin kuohuvainen ja katseltiin yhdessä elokuvaa myöhään yöhön asti. Ei sitä meinaa oikein vieläkään uskoa, että nyt se on tehty. Valmista! Voi elämän mahtavuutta.

Miten hienoa on vaan istua sohvassa koko perheellä ja nauttia syntyneestä valtavasta määrästä vapaa-aikaa...!
Lapset on nauttineet kovasti. Varsinkin pienempi tyttönen on kovin onnellinen omasta huoneestaan. Hänestä on tullut sen myötä iso tyttö ja sen on kovasti tärkeätä. Isompi sisko taas nauttii tavaroiden asettelusta, siivoilusta ja siitä, kun voi laittaa oven välillä kiinni ja olla omassa rauhassa :-)

Hiukan jo laitettiin kotia viikonloppuna. Isänpäivän lounasta syötiin uuden pöydän ääressä. Lasten vanha vaatepiironki (Ikea) muutti pöydän kaveriksi ruokailuhuoneeseen.
 Huuto.netistä hihkaisemani entisöidyt nojatuolit (170 €/kpl!) kannettiin alakertaan.
 Joulukaktus otti muuton kunniaksi varaslähdön juhlakauteen :-)
Meidän makuuhuone. Seinät on ihanan tyhjät.
Maanantai on vapaapäivä minulle, joten eilinen kului tosi ihanasti, kun kävelin ympäri taloa kädessä milloin paikkaansa etsivä taulu, saippualautanen, matto tai muu kapine.
Kuvaan olisi kuulunut vielä valkoviinilasi toiseen käteen ja pikkurilli sirosti pystyyn, asetelma olisi ollut täydellinen :-P

Yksi pikkuruinen ongelma ensimmäisenä yönä kyllä vaivasi. Ensin luultiin, että rännit tiputtaa vettä kun kuului sellainen melko äänekäs töps, töps, töps, töps. Univammainen raksamies alkoi tietenkin sitä kuunnella ja kolmelta yöllä lähti kiipeilemään palotikkaille ja etsimään äänen lähdettä.
Villaakin oli jo tungettu syöksytorven vaimentamaan ääntä, kun kekattiin, että ääni kuuluukin antennijohdosta. Johto kulkee antennitangon sisällä, ja tuulessa johto alkaa hakata metalliputkeen aiheuttaen äänen. Nohh, aamuyöstä tämän havaittuamme keksittiin ratkaisu: kiristetään johtoa sen verran ettei se pääse heilumaan putkessa.
Ja mikäs johdon lenkkiin paremmin sopisi kuin henkari :-) Eipä pauku johto enää :-)

Tavarat etsii vielä sen verran paikkojaan, että valokuvaaminen on vähän hankalaa. Laitan parempia kuvia, kunhan muutto etenee ja pääsen päivänvalossa kuvaamaan.

Mutta jes, onnellisia ollaan ja ensimmäiset vieraatkin on jo tilattu :-)

7 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Tuli ihan tippa silmään tätä postausta lukiessa; voin NIIN kuvitella nuo ihanat fiilikset. Meillä on siihen vielä himppasen matkaa... Nauttikaa! :)

Marko kirjoitti...

Onneksi olkoon! Ja hienolta näyttää!

K ja M kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin

Harri kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Oman kodin onni 2011 kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Ihana lukea tuollaisia fiiliksiä. Itse saa vielä jonkun aikaa niitä odotella...

Anni kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Jos me joskus vuoden päästä oltais samoissa... :)

Hei me rakennetaan kirjoitti...

Kiitos! Hienolta tuntuu :-) Palaan pian eetteriin, aamulla tuli ilmoitus että bitti alkaa liikahtaa uuden kodin suuntaan :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...