maanantai 7. marraskuuta 2011

TJ: 5

Noniin se on taas viikonloppu vierähtänyt! Tänään jäljellä viisi päivää muuttoon. Ensi viikonloppuna meinataan viettää ensimmäinen yö kotona - ja herätä isänpäivän aamuun siellä. Sitä maalia kohti tässä nyt koitetaan pelata. Viikonloppuna taas kaksi pyöreätä päivää ja hyvää edistystä! Kyllä sitä viimeistelytyötä vaan riittää ja edelleen listoja maalattavaksi.
Ja muuttui se kelikin vihdoin marraskuiseksi, aika pitkään saatiin kyllä nauttia valoisista päivistä. Nämä kuvat on muistaakseni perjantailta. Tänään onkin sitten jo tosi sumppuista ja pimeää.
Saunassa on käyty nyt kolme kertaa, on se niin ihanaa :-)
 Ja sitten vähän kuvia aikaansaannoksista!

Portaat valmiina. Paikallinen timpuri-pappa laati nätit rappuset ihan suunnitelmien mukaan :-)
Hyvin on tuossa nyt tilaa. Askelmat on juuri sopivat. Hienoa! Kuraralli, kuramatto ja kukkaruukku viedään tänään paikalle :-) Mietittiin etukäteen, että tehdään vaan väliaikaiset portaat ja myöhemmin betoniset sitten, mutta nuo on kyllä niin hienot ja sitäpaitsi kalliit, että saavat jäädä muutamaksi vuodeksi.
Puskanraivaaja-pyromaanit olivat taas paikalla. Hienoksi on tullut tuo rinne kun aluspuskallisuus on otettu pois ja muutamia isompiakin kaadettu. Tyttönen avusti innolla tuuhastajia juoksuttaen pahvinpaloja sytykkeeksi risunuotioihin :-)
Ruoanlaittokoneisto on siirretty uuteen tupaan. Ollaan siis mikroruoan ja puuhellan varassa täällä kotona nyt (eilen justiin tuli telkasta Hesen Arizona-ateria-mainos...!)
Siivottiin taas eilen. Sauna lämpiää tulevat viikot kyllä tervaleppäpaneeli-klapeilla sun muilla. Roskaakin löytyi taas ihan kiitettävästi. Onneksi ollaan jo siinä vaiheessa, että sekajätteen suhteen puhutaan säkeistä, ei enää lavan tarpeesta...

Lapset on tosi innokkaita muuttamaan tavaroitaan. Melkein joutuu toppuuttelemaan :-) Ei puhettakaan koti-ikävästä - ainakaan vielä.

Tässä isomman tytön huonetta.
Tuo kulmakaappi otti ja kaatui täydessä lastissa neiti A:n päälle eilen :((( Onneksi typynen oli aivan kaapin vieressä, että ei tullut loukkaantumista kun kaappi hiljalleen nojautui eteenpäin ja romahdutti vaan tavarat lattialle ja siitä sitten kellahti. Komea monttu tuli kyllä lattiaan loppurysäyksestä.

Samaa huonetta toiseen suuntaan. Kalusteista puuttuu vaatekaappi, kirjoituspöytä ja sänky.
Tässä konkretisoituu pedantin 5-vuotiaan ja hulivilin 3-vuotiaan ero :-) Pieni neitonen on sisustanut omintakeiseen tyyliinsä = kaikki levälleen.
 Uusi isojen tyttöjen sänky on kyllä hänelle kova juttu ja suuri ylpeydenaihe :-)
Muista tiloista kuvia seuraavaksi :-)

Ja ainiin! Verhot! (kuva verkkokauppa mydreamhome.fi)
Pitopuu / Taiju ompelee :-) Siis tuo malli, mutta niin, että yläosa on siniharmaa. Käytiin hakemassa tarpeita Lohjan Tyyki & Tuolista, 5 verhoa 120 euroa. Ruokailutilaan ja eteiseen. Lisäksi varmaankin vaaleat valelaskosverhot keittiöön.

Näin! Se on vapaapäivä, joten saan mennä paklaamaan eilisiä listoituksia... Ipanat paineli jo tallille. Huomenta!

3 kommenttia:

Jane kirjoitti...

Hui, viisi päivää enää! Se ei oo paljon - voimia viimeistelytöihin ja sitten lopulliseen muuttoon! Ihana, että teidän unelma on toteutumassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Siellä lasketaan päiviä kuin Jouluun. Onnea ja upea sauna tuli. Pyromaanityömaalta tulee nätin näköistä koivua polttopuuksi;)

t. Salla, Lappeenranta

Tiia kirjoitti...

Jee! Tuparit lähestyy =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...