perjantai 18. maaliskuuta 2011

Lattiantekoa ja portaita

Minun kamera lähti Lappiin lomalle, piti ottaa kännykkäkuvia. No vaihtelua sekin :-)

Meidän supertimpurit on tehneet lattiaa noin 35 neliön päivävauhtia. Ihan hurjaa vauhtia siis :-) Hyvästä tavarasta on tietysti hyvä tehdäkin.

Hyvä että otettiin koko 150 neliötä lattiapuutavaraa kerralla, jätkiltä olisi loppuneet työt kesken maanantaina... Ei tuosta nyt paljon näe, kun pinta on peitetty pehmein aaltopahvein. Mutta ehkä tuosta huonekorkeudet yms alkavat nyt hahmottua.
Siinä vähän pintaa. Silkkisen sileää supisuomalaista puuta, ihanaa... Lattia on todella vaalea nyt tuoreena, sääli sitä on peitellä maalilla...
Pikkuneiti Rakentaja istuu siinä raksaportaiden juurella. Piti purkaa isot suorat raput pois lattian tieltä ja rakentaa L:n malliset. Aika kalliit portaat me on Tähtiportaalta tilattu. Meidän omat pojat olisi osanneet tehdä ihan hyvät parissa päivässä :-P Kesällä telineillä olleita lankkuja nuo ovat.
Nyt tämän lattiajännityksen purkauduttua (siis että tuleeko ne ajoissa, saadaanko talo kuivaksi, onnistuuko ajoittaminen, onko tavara varmasti hyvää jne..) puhalluttaa ihan kamalasti, on takki ihan tyhjä - siis positiivisella tavalla. En tiedä onko tässä nyt mitään jännittämistä enää. Kaikki kriittiset hommat on onnistuneet nappiin. Siis todella nappiin.

Iltaisin sitä vain istuu ja puhaltaa koko talven stressiä ulos. Tämä todella valmistuu joskus. Eikä ihan kaikki rahatkaan ole vielä menneet (terkkuja pankkiin!). Ollaan kyllä oltu todella pinteessä tässä talven mittaan, nyt sen vasta tajuaa. Joulu-tammikuussa oli toooodella kova kiire. Ja ressi. Hemmetin Nokiakin vielä aiheuttaa ylimääräisiä tykytyksiä.

Nyt alkaa helpottaa, monella tavalla. Kevät tulee ja päästään tekemään lopullisia pintojakin. Ahh. Ostin rakentajamiehelle ja itselleni illaksi puoliksi pullollisen irlantilaista Bulmersia. Olemme ansainneet joka tipan. Hyvää viikonloppua.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...