perjantai 11. maaliskuuta 2011

Omakotirakentajaksi edullisesti ja helposti? Helsingissä?

Suomalainen e-House Oy tuo markkinoille uuden ryhmärakennuttamisen konseptin, jonka tarkoituksena on mahdollistaa kohtuuhintainen, vapaarahoitteinen, omistusasuminen pääkaupunkiseudulla.
Konseptin erikoisuus on rakennatalo.fiTM osoitteesta löytyvä asuntojen suunnittelutyökalu, jonka avulla asiakas voi vaikuttaa ja räätälöidä kotinsa aiempaa helpommin yksilöllisiin tarpeisiinsa sopivaksi. Asiakas voi vaikuttaa valinnoillaan esimerkiksi huonelukuun, huoneiden sijaintiin, kodinkoneisiin ja käytettäviin pintamateriaaleihin. Koko kodin suunnitteluprosessi voidaan hoitaa portaalin kautta loppuun yhdeltä istumalta. Lisäksi portaalin suunnittelutyökalussa asiakkaalla on reaaliaikainen näkymä kotinsa kustannusarviosta sekä jokaisen yksittäisen räätälöinnin kustannusvaikutus sen kokonaishintaan.
  
e-Housen palvelukonseptissa rakennuttamisprosessin esivalmisteluaste on viety nykyisiä vaihtoehtoja pidemmälle. Konseptissa asiakas viedään kaikkein vaikeimman kohdan eli esisuunnittelun ja byrokratian yli. Näin ollen asiakas pääsee keskittymään suoraan häntä kiinnostavimpaan vaiheeseen eli kodin suunnitteluun.

"Gryndauskatteen poisjääminen, ryhmärakentamisen mittakaavaedut ja nopea projektin läpivienti näkyvät asiakkaalle merkittävinä kustannussäästöinä. Konseptimme tarjoaa hartiapankin hyödyt ilman hartiapankin stressiä.", Haavisto jatkaa.

Lähde: Rakennuslehti.fi

Todella hienolta kuulostaa, varsinkin kun/jos kustannukset tulevat näin alas.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...