maanantai 7. maaliskuuta 2011

Tapettisuunnitelmia

Olin taas eilen tuskittelemassa sen Tunto-maalin kanssa. Amatöörin käsi ei tee niin säännöllistä kuviota, että se olisi siistin näköinen. Täytyy unohtaa se. Taika-lasyyri sensijaan oli ihan kivaa ainetta. Sitä voisi miettiä jonnekin... Ehkä.

Asiaa siinä tuskaillessani ja paikkoja siivoillessani aloin taas miettiä sisustusta. Täytyisi olla jokin kokonaiskuva väreistä ja pinnoitteista, jotta voisi tehdä tarvittavat valinnat sitä mukaa, kun niitä eteen tulee.

Ei muuta kuin soittelemaan sisustamista harrastaville ystäville ja tuttaville. Auttakee auttakee! On tullut näitä seiniä katseltua taas ihan liikaa. Paineita tulee - on tehty ja painettu pitkää päivää tämän talon tekemisen kanssa. Mitä jos se viimeinen kerros sitten epäonnistuu eikä lopputulos olekaan kiva! Apua - kukahan osaisi auttaa? No Taiju!

Taiju Savelainen Lohjan suunnalta tekee yrityksensä Pitopuun puitteissa paitsi erittäin herkullista pitopalvelua, myös ompelee ja suunnittelee tekstiileitä. Plus harrastaa sisustamista ja taitaa tuntea hyvin nämä meidän alueen liikkeet. Plus, minulla kävi tuuri: hyvällä sisustusmaulla varustetun tutun kanssa on kiva tehdä tällaisia suunnitteluja :-)

Taiju lupasi lähteä kierrättämään minua noihin sisustuskauppoihin värejä ja tapetteja etsimään. Huh helpotusta! Ehkä tällä planssilla tässä päästään vähän eteenpäin. Mietittiin miehen kanssa vähän sellaisen värisuunnitelman teettämistäkin. Mutta se jäi vielä mietinnän asteelle.

Mutta sillä välin jatkan kivojen tapettimallien keräilyä.

Laura Ashleyltä on tullut uusi sisustuskirja, ja siellä on tämä ihana Cottonwood. Minusta tuo tumma mustikanvioletti on ihana taustaväri. Sopisi hyvin harmaaseen lattiaan? Vielä paremmin varmasti vaalean ruskeaan lattiaan. Tämän voisin laittaa vaikka meidän makuuhuoneeseen:
Tämä on jotenkin herttaisen näköinen: saman merkin Heligan Floral-tapetti:
Vielä enemmän tykkäisin, jos noilla väreillä olisi saatu aikaan jotain hiukan vähemmän kukkaisaa.
Tämäkin aika hauska, jotenkin (edelleen Ashleyn, Nightingale-niminen).

Sitten Sandbergin tapskat on myös mieleisiä, niissä on myös plussaa hyvä saatavuus rautakauppojen ja RTV:iden kanutta.
Kristina-raitasarja on hieno. Tykkään siniharmaa-valkeasta. Olisikohan tämä kiva yläkerran aulatilaan tai vaikka yläkerran valoisaan työhuoneeseen. Tuo raita vaatii ehjää seinäpintaa, mitä ei esimerkiksi alakerran olohuoneesta löydy. Yksi paikka tälle olisi myös alakerran eteistila.
Yksi tapa yhtenäistää sisutusta olisi valita eri tiloihin samaa tapettimallia eri väreissä. Tässäkin on kivat värit, roosa ja maitosuklaan ruskea:
Nams. Hyvää maanantaita!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...