torstai 31. maaliskuuta 2011

Huonekaluhaaveita

Keräilenpä tähän huonekaluhaaveitani, kun sellaiset ovat alkaneet polttelemaan. Saa sitten nähdä mihin on varaa sitten, kun talo on valmis (autotallikin pitäisi tehdä ja piha...), mutta haaveillahan saa ihan ilmaiseksi, eikös :-)

Kuitenkin joitakin juttuja on, jotka olisi pakko hankkia. Esimerkiksi ruokapöytä tuoleineen ja alakerran olohuoneen kalusteet. Nykyiset saisivat mennä yläkerran telkkariolkkariin.

Boknäs - Villinki
Ihanan siro ja kevytrakenteinen mallisto. Tuollaisen taustalla näkyvän vitriininkin voisin huolia. On myös sohvia ynnä muita ihania. Kuvan taustaseinällä myös kaunis vihreä väri, senkin voisin kopioida meille :-)
Ja huom huom: Boknäsin sivuilla on nyt Turun ja Variston myymälän löytönurkka, jossa ihania poistotuotteita.

Sasu's Playhouse
Tämä on minulle ihan uusi tuttavuus. Mutta löysin sivuilta heti tällaisen, joka sopisi kuin nenä päähän takkahuoneeseen! Sinne vaaleaksi lakattavan hirsipaneelin, halkopinon ja kivilattian kaveriksi tuo voisi sopia kivasti.
Hauskannäköinen vitriinikaappi. Ehkä tuo idea menee kolmannessa kerroksessa jo hiukan levottoman näköiseksi, mutta hauska se on silti. Ei niin perinteinen.
Leppävaaran asuntoon hankittiin silloin joskus Ikean Lillberg 2-istuttava sohva ja nojatuoli. Tällaiset pitäisi siis löytyä vielä tuolta vintiltä ellei hiiret ole syöneet - olisivat ehdolla sinne takkahuoneeseen. Mahtaisikohan se Taiju laittaa noihin uudet istuintyynyt...?
Noissa ei ole muuta vikaa kuin että ovat kamalan matalat, istuessa tuntee makaavansa lattialla.

Juvi Productions
Kolmas huonekalupuolen lemppari on Juvi. Juvi-innostuksen olen onnistunut tartuttamaan muutamiin ystäviinkin. Juvin vastine Villinki-ruokaryhmälle (jugend-tuoleista en niin pidä)
Juvin kustavilainen tuoli on selkeämpi:
Juvin vitriinikaappi on ihana (ruokailutilan seinän viereen kaavailin):
Nyt kun katselen näitä kuvia - huh kun mun maku on vanhanaikainen. Kaikki kalut on vähintään sadanvuoden takaisia malleiltaan. Asutaan pian museossa...

5 kommenttia:

Jane kirjoitti...

Tuo Villinki on NIIN upea! Mä ottaisin kans mielelläni sellaisen meille kotiin. Hinta on kyllä kans aika huikea ;D

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Pöytä on ihan ok hintainen mutta tuolit on hirmuhinnoissa. Samoin tuo vitriinikaappi on kallis. Mutta kuten sanottu, haaveilu on ilmaista ;-)

Kristiina kirjoitti...

Helsingissä Tattarisuolla on tällainen paikka http://www.puupaja.com/

Ostimme tuolta mökille kaksi isoa viitriinikaappia á 750€. Tekevät mm. kierrätetystä puusta. Kaikkea mielenkiintoista siellä.:)

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Moi Kristiina!

Meinasin kommentoida, että Puupajan toinen toimipiste on täälläpäin tuolla Saukkolassa, että tuttu on - mutta kappas, enpäs löydäkään heidän sivuiltaan enää mainintaa Saukkolan hallista.

Ja Puupajahan oli käsittääkseni ennen Helsingin kantakaupungissa, nyt Tattarisuolla..?

Teen jossain vaiheessa toisen kirjoituksen noista wanhojen kalusteiden kaupoista, täytyisi sitä ennen vain käydä kiertelemässä ja katsomassa itsekin että mitkä paikat ovat kuuminta hottia :-)

Anonyymi kirjoitti...

Juvin kalusteet on kyllä mageita! Itselläni on ruokaryhmä Juvista, juurikin noilla kustavilaisilla pinnatuoleilla. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...