sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Tapeteista lisää

No niin! Nyt on käyty Taijun kanssa ensimmäinen tapettienhaarukointiretki tekemässä.

Havainnot:
- Mä oikeasti tykkään vedenvihreän-sinisestä väristä, mahdollisimman kylmästä ja kuulaasta - ihan hurjasti. Silmä hakee koko ajan niitä sävyjä.
- Boråsilla on hieno sarja yksivärisiä tapetteja. Ai miksi ostaa yksivärisiä tapetteja kun maalatakin voi? No, tapettipinta on sävyltään pehmeämpi kuin maalattu - riippuen paperin laadusta. Eikä ole niin vaativa pohjatöiden suhteen.
- Yläkerran aulaan voisi ajatella kermanväristä yksiväristä seinää. Tila on niin levoton muuten, kun ovia joka seinällä, ikkunoita ja portaikkokin siinä.
- Yläkerran työhuone pitäisi olla tosi raikas (sinne ajattelin noita ensimmäisiä kasvi-aiheisia) kun siitä tulee niin valoisa.

Tässä muutama kiva uusi löytö (ei missään suosituimmuusjärjestyksessä):

Sanderson: A Painter's Garden - Serena
- Ihanan raikas ja kauniin, vähän käsinmaalatun näköinen 

Sanderson - Folia Silhouette:
- Voisi olla rajoitetulla alalla aika kiva. Tai sitten ei. Vihreä ei ole kovinkaan puhdas vihreä.
William Morris - Standen
- Kuosi on 1800-luvulta. Mielenkiintoista. Nätti kuin mikä (klikkaa avataksesi isomman kuvan) - tämän voisi lauttaa eteisaulaan.
Ja sitten oli saman miekkosen sininen Oak Tree, jota en löydä netistä yhtään mistään. Otin kännykällä kuvan siitä ja tuosta Standen-tapetista rinnakkain:
Tämä minun tapettiretkikumppanini meni ihan banaaneiksi ja pähkinöiksi ja muiksi etelän hedelmiksi tuosta tammenlehtitapetista. Tässä on nyt värit tietysti väärin, kuten ylemmästä kuvasta näkyy, niin tuo pikkulehtinen tapetti on taustaväriltään luonnonvaalea, ei valkoinen.
Taiju ehdotti siis olohuoneeseen tuota tammenlehteä. Sitten valkoiset pitkät verhot vain ja valkoisten ikkunanpuitteiden kanssa hyvä. Sinivalkoinen olohuone. Tuo sininen on kyllä kaunis. Vanha harmahtava sininen.

Raksamies vilkaisi ja sanoi "ihan jees". Olisin kuvitellut vähän räväkämpää reaktiota, esim. "kuolleen ruumiini yli". Jaksaa yllättää minut. Ehkä täytyy aikanaan silti käydä tekemässä yhteisvierailu sinne tapettikauppaan ennenkuin ryhtyy hankintoihin... :-)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...