torstai 7. huhtikuuta 2011

Ei kai nyssit mittää

Pienempi ipana on 40-kuumeessa ja itse toipuilen viime viikon saksimisista edelleen. Raksalla ei ny tapahdu mittään. Paitsi siivosihan tuo mies siellä varmaan 8 tuntia viikonloppuna ja tällä viikolla on säädetty kattopaneelin valkolakan sävyä kohdilleen (siis "Maalarin valkolakka"han on oikeasti täysin peittävä maali, eikä lakkamainen kuultava, haloo..?).

Motivaatiokuva vuoden takaa, on kai tossa sentään jotain tapahtunut..?

Sitten ovia aletaan nyt tehdä, piti niidenkin osalta vielä säädellä. Kylpyhuoneen puoleltahan tulevat saamaan roiskevettä, vaihdettiin ovimalli sitten vielä viime tingassa vanhanaikaiseksi pystypaneelioveksi, joka käsitellään sitten vaalentavalla saunavahalla tms. Josko sellainen jaksaisi kosteutta paremmin. Toinen vaihtoehto olisi vetää venelakka, mutta se ei oikein kuulosta hyvältä. Jos jollakulla on tähän neuvoa niin plz saa laittaa tuohon alle.

Tapetteja, maaleja yms myöskin pohditaan. Edelleen, ei päätöksiä.

Havahduttiin eilen myös siihen, että sitä Niben lämpöpumpunkorjaajaa ei ole sitten näkynyt. Ei niin ei.

Okei, mutta ensi viikolla jatkuu pakkelointi, kahden viikon päästä alkaa kattojen lyöminen kiinni. Sitten tapetit kehiin, lattiaan maalia. Sitten käytetään jalkalistat ja kattolistat yms maalarilla. Siinä välissä voisi laittaa ovet paikoilleen. Sitten listoitusta. Portaat tulee viikolla 20.

Kosteat tilatkin pitäisi tehdä samaan syssyyn. Sitten keittiötä, vesikalusteita... Sitten syksyn lehdet jo putoilee ja joulu tulla jollottaa. Laitetaan vielä pari listaa ja kalusteita ennenkuin muutetaan juhannukseksi. 2012?

:-P

Viikonloppuna on Helsingin messukeskuksessa Oma Koti -messut. Sinne mennään sunnuntaina kaksin ja kaverin kanssa. Jos sitten ehtisi vielä syödä vähäsen sutta jossain jaappanilaisessa, olisi ihanaa. Tsemppiä muille rakentajille!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...