tiistai 19. huhtikuuta 2011

Valkeaa valkoista

Kävin eilen lintuja katselemassa ja paluumatkalla rämmin raksalle. Olipas ihana kevätilta, punarinnat äänessä ja DJ Laulurastaskin. Kovin kuulosti kalalokilta hän (välillä heitti väliin pikku setin kuovia), toivottavasti huomenna älyää soittaa jotain muuta metsän väelle :-)

Viikonloppuna oli tosiaan parvi kuoveja tulvapellolla ja siitähän kottaraiset innostuivat. Oli siis lauantai-iltana tilaisuus kuulla kottaraiskoiraan sooloesitys "Kuusi kuovia muuttaa Pohjanmaalle". Siinä lepatti kurkkupalkeet hienosti kun putkella katselin. "Huurrrrr purrr kyyyivikyiikyiikyii-kyiiivi!".

Ai niin tämähän on raksablogi, tsori!
Raksalla on paklarimestari häärännyt jo monta päivää. Paklannut yläkerran toiseen kertaan ja alakerran kahteen ja maalannut kaikki seinät.

Pari havaintoa: 1. olipa todella todella valoisaa nyt kun ruskeat kipsilevyseinät oli muuttuneet valkoisiksi ja 2. valkoisiksi ne ei voi jäädä! Kyllä oli sitten toisaalta tosi kolkkoa. Värejä täytyy saada.
Nonni siinä ruokailutilaa ja vähän olohuonetta. Kuvittele näihin nyt sitten helmenharmaa lattia. Mitä värejä pistäisi seinille?
 Olohuonetta ja takkahuoneen vastaista seinää.
 Yläkerran isoa makuuhuonetta.
Loppuun lintuaiheinen keväisen illan otos:
Varpunen kevätiltana :-)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...