maanantai 18. huhtikuuta 2011

Pihakuvia

Olipas komea päivä tänään! Kova tuuli mutta niin kirkas taivas ja keväinen maisema. Ruskosuohaukka on jo saapunut ja kurki rakentaa pesää - täytyy se vissiin meidänkin vaan edelleen jaksaa :-) Eiliset väsyneet tunnelmat haihtui taas sen sileän tien.
Hangesta on paljastunut kaikki talven sotkut - se vähän ahistaa ahistaa. Pieniä kasoja siellä ja täällä. Haettiin puolitäysi roskalava varastosta ja tuotiin tontille, keräillään siihen pikkuhiljaa kaikki sotkut. Muovia, muovia, muovia...
Pisteet meidän omille timpurimiehille, piha on heidän jäljiltään aika siisti. Muurareille sitten vähän miinuspisteitä, tiilensilput on kylvetty aivan minne sattuu - vaikka laitoin valmiiksi astian johon kerätä silput. Noh, keräillään sitten maasta vielä uudelleen.

Tässä kiva pikku ylläri - maalämpöpumpun porauksesta kertynyt moska. Multaa ja hiekkaahan tuohon on tulossa, eli peittyyhän se, mutta kun tuolla metsän puolellakin on kymmenen sentin paksuudelta tuota aika isolla alalla :( Se peittää jo aika tehokkaasti kaikki metsäkasvit.
Meni huomaamatta joku siniväriä tuottava asetus päälle tässä välissä... Tuossa pressun sisässä on nipussa telineet, kohta nekin saa kasata kun ruvetaan tekemään ulkovuorausta loppuun. Toinen päätyhän on aika pitkällä, loput sivut sitten vaiheessa.
Kovasti meiltä kysellään, että onko millaista tavoiteasetantaa laitettu muuton suhteen. Luulisi, että tässä vaiheessa olisi jo alkanut paineita kertymään. Mutta ei kyllä ole. Ihan mukavasti tässä mennään päivä kerrallaan. Siis toki jo väsyttää ja siinä mielessä hiukan jo odottaa projektin päättymistä.
Syksyä näyttää muuttosuunnitelma tällä hetkellä. Kesäksi ehkä saisi jos oikein hätiköisi.

Mutta sitten menisi viimeistelyssä kaikki kesälomat. Ja muuttokin on iso urakka. Haluaisin muuttoonkin käyttää vähän enemmän aikaa, että saisimme mahdollisimman monet tavarat kerralla paikoilleen.

Pääsiäisen sää näyttää siltä että meidän perheessä lammas pistetäänkin grilliin :-)

Iloista viikonalkua!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...