perjantai 22. huhtikuuta 2011

Inspiraation siemeniä

Muutama inspiskuva sisustusta ajatellen. Tänne blogiinhan ne on kivoin kerätä...

Peekoon keittiö Amanda, eli samaa kuin mitä meillä on nyt täällä kotona. Päätyelementit on kiva lisä, voisi harkita niitä tuohon uuteen. Värikoodi hämää, H109 on värikartassa kaakaonruskea?
Sitten olohuone.

Talon pohja kun sattuu muistuttamaan Kannustalojen Rauhala 198:a, niin erilaisissa sisustuslehdissä on yllättävän paljonkin kivoja sisustusideoita justiin iso-ikkunaista olohuonetta ajatellen ;-)

Setup 1: Symmetrinen, sohva ja kaksi tuolia (tuolit kivoja!!)

Setup 2:  No ihan ok, mutten halua kääntää toisen sohvan selkää parhaalle näköalalle. Tuo olisi ehkä vieläkin parempi jos keltaisen sohvatuolin selän kääntäisi hiukan enemmän vasemmalle, että olisi 45 asteen kulmassa kohti ikkunaa? Kellanvihreä väri on kiva - tai ainakin tähän aikaan vuodesta se maistuu ;-)

Setup 3: Jälleen hiukan erilainen. Hallitseva iso olohuoneen pöytä. Meillä tuo keräisi nopsasti tosi paljon tavaraa niskaansa... Lamput tuolla taustalla ovat kivat.
Näin tänään. Pääkallonpaikalla panelointi jatkuu. Yläkerta tuli eilen valmiiksi :-)

Hyvää pääsiäistä. Meillä grillataan tänään maailmanmatkaajan paluun kunniaksi hirven ulkofilettä ja nautaa, juustotäytteisten herkkusienten keralla :-)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...