sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

YH-viikko ja ensimmäinen oksentaa

Jees, äipän yksinhuoltajaviikko alkoi tästä päivästä klo 8 ja klo 8.10 ensimmäinen oksensi matolle. Mikä ihmeen rutto meidän perhettä vainoaa, kaksi korkeakuumeista flunssatautia, Lapissa karsea oksennustauti koko jengillä ja nyt taas oksennustauti - nämä kaikki siis noin viiden viikon sisällä.
Mies lähti ison meren taakse, ovi kolahti ja mulle jäi sitten 12-kohtainen lista kaikenlaista mitä miesten kanssa pitäisi käydä läpi nyt kun hommat jatkuu pitkästä aikaa. Lisäksi olisi kiva jos autot olisi loppuviikosta imuroituna ja raksa myös - kesärenkaatkin pitäisi vaihtaa. No, ei taida tapahtua. Itse olin buukannut itselleni myös ikkunanpesua kun pääsiäisenä on pienemmän 3-vuotissynttärit. Ja ai niin, käynhän mä töissäkin.

Ja maalämpöpumppu on uudelleen paskana, pyörittää vain sähkölämmitystä, sitäkin asiaa pitäisi hoitaa. Terveisiä Nibelle (tämä ei ole todellakaan maksettu mainos), odottelemme korjausmiestänne sille ensimmäiselle keikallekin vasta viidettä viikkoa.

Kattopaneelien kanssa armoton ja käsittämätön sähläys jatkuu. Maalari soitteli perjantaiaamusta, että hei halojaa paneelit ovat valmiit, että hän tuo ne tontille NYT. Paneelit oli siis tilattu ensi viikon keskiviikolle. Niin, siis hän toimittaa viisi päivää etuajassa 200 neliötä kattopaneelia, joka ei kestä säilytystä pätkääkään - eikä meillä ole miehiä tekemässä hommaa ennen keskiviikkoaamua. Ei ottamassa niitä sisään tai siirtämässä pois paljaan taivaan alta. Vain minä ja kaksi taaperoa.

Hän oli lisäksi ajatellut loppuun asti ja pakannut koko satsin yhteen noin 1100 kiloa painavaan nippuun, joka onkin varsin näppärä paketti käsitellä. Se on pakko avata, jotta sen saa edes sisään taloon. Sisään se pitäisi saada, että ehtisi kuivua edes hiukan ennen asennusta. Mutta: kun paketin avaa, parissa päivässä koko nippu on korkkiruuvikierteillä. Ei näin pojat!

Että hiukan nyt syö naista. Hyvää sunnuntaita vaan ja munakasta pääsiäisen alkua!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...