tiistai 23. elokuuta 2011

Minipaniikki!

Eijjj prkls

- Vesipostin putki kulkee siinä missä eteisen kaapiston rungon pitäisi! Rei'itetäänkö runko reikäjuustoksi vai voiko vielä tehdä muutoksia kaapistoon?
- Ihan hemmetisti tuota kaakelinsaumausta! Tuleeko ne ikinä valmiiksi? Kaakelisupermiehen polvet huutaa hoosiannaa. Onko se saumaus vaikeeta? Voisinko oppia itekin?
- Miehet lähtee huomenna toisille työmaille, onneksi tulee pian takaisin!
- Ovet, missä ovet?
- Tapettimies, missä oot?
- Kodinkoneita pitäis hankkia, onko niistä merkeistä mikään enää minkäänlaatuinen? En jaksais perehtyä, haluan vaan parhaan ja kestävimmän.

Puhhuijaa, sanoi Tex Willer, kun Nalle Puhin kanssa korttia löi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meille tulee AEG:n koneet uuteen taloon. Pyykkitorni on jo olemassaan samaa merkkiä ja siihen ollaan oltu todella tyytyväisiä. Huomattavasti edullisempi kuin Siemens. Sitä oltais alunperin haluttu, mutta budjetti sanelee...Siskolla ollut myös AEG:t jo 4 v. eikä mikään ole renannut. Mulla on ollut isältä lainassa sellaset polvipehmusteet ja ne on olleet mun polvien pelastus :)

Anonyymi kirjoitti...

Osta Bosch. Sama kone kuin Siemens, mutta inasen halvempi. (riippuu toki vähän kaupasta, toiset myy enemmän siemensiä toiset boschia) Mun mielestä myös designiltaan hienompi. Lisäksi Siemensiä on joka kodissa, Boschia ei niin paljon.

AEG:ta en ostaisi. Elektroluxin mukaantulon jälkeen laatu on alassuuntainen.

Hei me rakennetaan kirjoitti...

Jälkimmäinen Anonyymi on vissiin oikein kunnolla perehtynyt tähän aiheeseen :-) Mä tosiaan kuulin joltakin tutulta, että AEG:lla ei ole Suomessa enää edes huoltoa? Hmm hmm.
Meidän täytyy siis hankkia nyt pyykkikone ja kuivuri. Muut koneet on jo ennestään. Ja kunnollisen imurin vois hankkia samaan syssyyn, niin sais paljousalennusta.


Kiitos ekalle Anonyymille polvipehmustevinkistä - meillä on toki kanssa sellaiset, mutta on se silti rankkaa koko päivä ja monta päivää putkeen konttia pitkin lattioita... Vähän huolestuttaa kun saumausurakka on todella iso.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä AEG:llä on huolto, menee nykyään yleensä yhdessä Elektroluxin kanssa. Meillä ja tutuilla AEGn koneita eikä valittamista.
Pölynimuriksi Miele S5781, siitä ei enää parane ja paketissa luokkaa 300e.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...