maanantai 8. elokuuta 2011

Reipas viikonloppu!

Moi vaan!
Viikonloppu on taas aherrettu ja hyvin etenee. Ensin tehtiin ulkopuolella vähän eteenpäin (eteisen tässä näkyvät seinät rimoitettiin ja maalattiin) ja sitten siirryttiin sisähommiin. Ei ongelmia eikä vastoinkäymisiä.

Ulkovuoraus on nyt 90% valmis. Enää saunan puoleinen pääty rimoitetaan loppuun, tehdään ikkunasmyykit ja maalataan ja maalämpökaivon teossa kolhiintunut alalista korjataan/vaihdetaan. Sitten tietysti on vielä tehtävä terassin ja parvekkeen kaiteet.
Paljon kävi vieraita viikonloppuna! Neljät eri vieraat, juustokakku sai kyytiä :-) Ehdin käydä kalassakin (perjantai-iltana klo 21-23, ei tullut mitään) ja marjassa/sienessä (lauantai-aamuna klo 6.30-7.30, punikkitattia löytyi) ja seurata raviurheilua (laukkas taas Riksussa, voi #¤%&) ja tietty laittaa miehille ruokaa eli hyvin ehtii monenlaista rakentamisen sivussa ;-)

Saatiin la-su vedettyä kosteussulut kolmeen kertaan kaikkiin (kph, 2x wc, sauna) lattioihin. Khh sit vielä.
Samalla tehtiin saunan suhteen päätös, että tehdään sauna itse. Nuo saunatehtaiden tyylikkäät saunat ei oikein istu meidän kotitekoiseen kotiin. Ja ne on aika hinnakkaitakin.
Ikkunoiden listoituksia voisi pian alkaa tekemään. Maalasin listoja eilen.
Profiili on tällainen ja asennetaan siis ohuempi reuna ikkunan puolelle valoa kohti. Pienet ikkunalaudat tehdään myös.
Tuon verran olisi vielä muita listoja, smyykejä ja muuta puutavaraa jotka etsii paikkaansa:
Ja takkahuoneen lattia on laatoitettu. Tuosta jatketaan kylpyhuoneen, saunan ja khh:n puolelle samanvärisellä 10x10-laatalla. Tuossa laatassa näkyy pöly tosi pahasti :/ Mut ei oikein voi laittaa joka tilaan eri laattaakaan, jotain yhtenäisyyttä täytyisi olla. Laatta on vähän turhan kiiltävä. No, mattoja mattoja vaan.
Siellä se suunnittelee jotakin hommaa...
Hyvin meni hommat viikonloppuna, vaikka 2/3 miehiä vaivasi flunssanalku-kolotukset ja eilen illalla oli sitten olo sen mukainen.

Nyt on menossa yläkerrassa vessan laatoituksen saumaus ja toiveissa olisi, että terassin kaiteiden rakennus ehtisi myös tässä rypistyksessä aika pitkälle. Juniori-timpuri on naapuri-Papan työmaalla tekemässä autotallia.

Sitten odotellaan sähkömiestä ja putkimiestä, että saadaan valoa taloon ja pääsisi tapetoimaan yläkerran loppuun. Meille tulee viilennyskone yläkertaan ja raksamies on luvannut kirjoittaa systeemin valinnasta sekä kaikista kommervenkeistä, mitä siihen liittyi.

Nyt vain hyvää alkanutta viikkoa toivottaisin!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...